Jogosan van lelkiismeret furdalasom?
Apa holnap megy fel Pestre, de csak egy embert tud magaval vinni. Ugy volt, hogy elmegy anyval en meg maradok tesommal. Na igen, de tesom bevagta a hisztit, hogy o akar menni. Eddig akarhanyszor ilyen volt MINDIG o ment es en soha. Mondtam neki, hogy hagy menjenek anyaek, de nem. Aztan anya mondta, hogy igy mar nem hagyja itthon tesomat, viszont ez igy tenyleg nem igazsagos meg apa is szeretne egyszer velem is elmenni, szoval menjek el en. En nagyon szeretnek menni (meg ugy van, hogy en megyek), de eleg leliismeret furdalasom van. Anya miatt azert, mert tudom, hogy szeretett volna elmenni kikapcsolodni..Tesom meg mindig olyan boldogan jon haza ha ilyen van. Szerintetek jogosan erzem magam igy?
En: 17L tesom: 12L
LOL!!! A három muff! Ezt a betéti társaságot...
Figyi! Muterod már döntött, hogy marad a kis retarddal, a hugicád meg többször vt mint te, szal sztem (kizárásos alapon) menj el nyugodtan, és most gyere vissza te olyan boldogan, mint ahogy a kiccsaj szokott.
Nem irigylem faterodat, és vszeg ez a helyzet még csak romlani fog.
Koszonom a valaszokat!
Anyukam nem lesz ilyen.. Es amit irtam en is most megyek eloszor igy.
Anyukád egy igazi anya. Vállalja a gyerekeivel járó macerát, és képes lemondani. Te pedig jó lánya vagy, mert gondolsz rá is.
Talán pár év múlva benő majd a húgod feje lágya, és anyukád is megengedhet magának egy kis lazítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!