Jól tettem, hogy eljöttem? Annyira rosszul érzem magam, még nekem van lelkiismeret furdallásom.
A szüleim gyerekkorom óta erős bagósok, amit én nagyon útálok. Elköltöztem, és szabály, hogy az én lakásomban nem gyújthatnak rá. Ezen néhányszor vitáztunk, de elfogadták.
9 hetes terhes vagyok. Hazamentem elmondani, aminek nagyon örültek, de tovább bagóztak előttem, és nem érdekelte őket, hogy rám is jön a füst. Ezt kikértem magamnak, aminek az lett a vége, hogy még ők sértődtek meg.
Közöltem, hogy addig nem mehet hozzájuk az unoka, amíg nem kontrollálják magukat, és eljöttem.
Jól tettem, vagy csak túlreagáltam a dolgot?
Jól tetted! Nem reagáltad túl!
Ne higgy azoknak akik itt majd osztják neked az észt, hogy nincs igazad!
IGAZAD VAN!!!
Igazad van. és nagyon megértelek. Én is terhes vagyok, apukám cigizk, de ő aztán nagyon. És Amikor ott vayok vagy ők jönnek látogatóba hiába szólok rá. Anyám meg még védelmébe is veszi apámat, hogy ugyen, nem kell mindenért hisztiznem, apám cigizett akkor is amikor én születtem, egyik kezében volt a cigi, másikban én, és lám, semmi bajom nem lett. Ezt mondta. Nos, két hónapja nem talákoztam velük, minimalizáltam a talákozást, és félek, hogy az unokája képébe is majd belecigizik az apám.
A férjem is cigizik, igaz, a konyhában, nyitott ablaknál, mert balkon nincs. Téli babánk lesz, mondtam a férjemnek, hogy akkor már ugye nem akar cigizni. Azt mondta, hogy már miért ne cigizne, hiszen a gyerek úgyse a konyhába lesz,hanem a szobában (jah, mintha börtönbe zárnám) és ő ugyan nem megy le fagyoskodni a ház elé télen. Meg nem is akar leszokni a coigiről mert meg fog hízni. Sajnos még a saját gyerekével sem tudok hatni rá. AZ anyósom és az apósom is láncdohányosok, és fujják a füstöt az arcomba. Hozzájuk sem járok gyakran, éppen ezért. És ugye a férjemnek, aki szintén bagós, hiába szólok ezügyben. Egyszer mondtam, hogy ugye tudják, hogy amit belélegezstetnek velem, azzal az unokájukat mérgezik, de kirögöhtek, hogy tán a füst a hasamba megy. mert szerintük nem mehetek a hasamba, hanem a tüdőmbe amit úgyis kilélegzek.
Szóval megértelek, de sajnos tapasztalatból mmondom, hogy én már egy ideje próbálom meggyőzni a cigizeket, hogy terhes nő meg kisbaba mellett nem lenne szabad cigizniük, de a cigizeket semmi sem győzi meg. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!