Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, ti mit tennétek ha...

Szülők, ti mit tennétek ha lebukna a gyereketek h cigizik?

Figyelt kérdés

Vagy mit tettetek ha volt már ilyen?

Mer lebuktam :( Pont összefutottunk anyummal, nem mondott semmit mer nagyon kellett sietnie csak h erről még beszélünk de elég csúnyán nézett :S Úgyhogy most itthon ülök, várom és félek XD

16/F

2010. febr. 11. 17:17
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
89%
Én egyszer lebuktam apum előtt, de ő nagyon ért az ilyesmihez, ő is csak rosszallóan nézett, aztán nagyjából úgy tett, mint aki nem vette észre. Nem is lettem dohányos :)
2010. febr. 11. 17:20
 2/41 anonim ***** válasza:
86%
Én semmit nem csinálnék, úgyis rágyújt ha akar... Inkább arra lennék kíváncsi, hogy minek bagózol. Én max annyit mondanék a lányomnak, hogy nekem férfiként elég közönséges dolog ha egy nő dohányzik, ebben a korban meg tiszta ciki... álltok a buszmegállóban a hátizsákkal és pöfékeltek :) Meg az iskolai klozetban, aztán olyan büdösek vagytok, mint egy kocsma... ráadásul azt hiszitek nem lehet érezni. Én mindig éreztem mindenkin, bármennyire azt hitte, hogy nem lehet.
2010. febr. 11. 17:22
 3/41 anonim ***** válasza:
68%
A tesom mikor lebukott (plane egy draga zsolnay hamutartoban tarolta a csikkeket a szekreny tetjen) nagyon megszivta. Apam mikor megtalalta kiontotte egy tanyerra es odarkott egy villat,h na akkor most megeszed a csikkeket! Kozbe a tesom bunko volt,kapott egy pofont, nem akarta megenni, de apu addig ordibalt,h a szajahoz vett egyet, de akkor apu mondta,h nem kell megennie,de ha megegyszer megtudja,akkor kitekeri a nyakat. A vegere mar nagyon sirt a tesom. Nem is cigizett utana jo par evig.
2010. febr. 11. 17:25
 4/41 anonim ***** válasza:
78%

Én nem csinálnék nagy ügyet. Sajnos aki akarja kipróbálja, aki akarja rászokik. De kérdezem, hogy miért? Semmi értelme, nem leszel ettől menő, jó fej. Büdös lesz a leheleted, a ruhád, a kezed. A fogaid romlanak és sárgulnak. Ha a haverjaid kiközösítenek, ha nem dohányzol, akkor nem is igazi haverok.

Amúgy jó cigizni? Szerintem hagyd abba, semmi értelme.

2010. febr. 11. 17:26
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egyszer társaság volt, bár a szüleim nem dohánoztak,de kiloptam egy szálat valamelyiktől. Amilyen hülye vagyok, nem titokban szívtam el, hanem azt mondtam, hogy úgy szeretném elszívni. Lehettem v. 10 éves. Leültettek az asztal mellé, tüzet adtak, és szívjam.Olyan sz. volt, de akkor azt mondták, hát szívjam, nem pocsékoljuk a cigit. Mikor már szédültem, öklendeztem, akkor megkérdezték: jó?Nem lettem dohányos. Bár elszívtam életem során v. 3 szálat, de nem tudott elvarázsolni.

Ha a gyermekem volnál, azt mondanám: szívjad gyermekem, de bent a lakásban soha. Ha betegséget akarsz magadnak,hajrá. A pénzt meg teremtsd meg rá. Nem szidnálak, magadnak jogod van rosszat okozni.

2010. febr. 11. 17:27
 6/41 A kérdező kommentje:

"Meg azért az is vicces, hogy 16 éves fiú vagy, bagózol, nyilván mert a többiek is bagóznak, vagy mert f@szagyereknek érzed magad. Ehhez képest édesanyád észrevett, és összesz@rod magad :D :D :D :D Azért ez szánalom ;)"

Te is összeszarnád magad, ha ő lenne az anyád :P:D

Am tom h káros majd egyszer abba is fogom hagyni csak nem pont most!

2010. febr. 11. 17:29
 7/41 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon semmit. Elmondtam a véleményemet, mutattam egy-két dolgot, hogy milyen káros és ennyi. Tök mindegy mit csinálok, csak úgy akadályozhatnám meg, ha az ágylábhoz kötném és mellé ülnék.
2010. febr. 11. 17:31
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod abbahagyni.Ez nem olyan, hogy holnaptól nem...Azt kellene kideríteni, hogy mit akarsz a bagózással pótolni. Miben szenvedsz hiányt? Mert ez hiánypótló, kompenzáló cselekvés.Bemennél a tüdőklinikára, hallanád, hogy hörögnek, köhögnek, krákognak, akik végső stádiumban vannak. Ott kezdték,ahol te.Aztán nem tudták abbahagyni.
2010. febr. 11. 17:33
 9/41 anonim ***** válasza:
75%
Én sem csinálnék semmi komolyabbat, megkérném hogy ha tudja fejezze be ha nem tudja akkor nem kell, de előttem ne cigizzen. Az meg hogy menőnek érzi magát tőle meg már olyan szánalmas hogy inkább csak röhögök rajta. Oké, persze van aki tényleg azt csinálja de szerintem inkább azért szívják hogy lenyugtassák magukat vagy mert élvezik, ezt most magyarázhatom olyannak aki nem cigizett de úgy sem fogja megérteni. Én is 16 évesen, egy évig cigiztem és aztán most már egyáltalán nem gyújtok rá.
2010. febr. 11. 17:34
 10/41 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon nehéz leszokni róla és büdös is meg aztán az a szájszag...átveszi a kabátod is a hajad is..

És egyre drágább is.Költsed inkább valami jobbra a lóvédat.

Mondjuk egy finom ffi arcszeszre,sok lány bukik az illatos fiukra és nem a bagószagra.

Az én lányom mindig mondta,hogy fúj de büdös vagyok.És tényleg:)Ő meg is utálta a cigit na meg aki szívja azt sem szereti.

Már leszoktam,de a köhögések megmaradtak.

El kell döntened,hogy egész életedben azzal a rúddal akarsz élni??Ha döntöttél mond el anyudnak ne csak rágyújtani legyél nagyfiú!

2010. febr. 11. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!