Rákérdezzek vagy inkább tegyek úgy, mintha nem tudnék semmit?
A férjemmel nem működött jól a házasságunk, így elváltak útjaink. Ő az ország másik végébe költözött egy munka miatt. A gyerekekkel nem tartja a kapcsolatot, néha ugyan utal valamennyi pénzt, de nincs benne rendszeresség.
Egyik barátnőm szülei arra laknak, ahol most ő él és a barátnőm mikor náluk volt karácsonykor, meglátta őt a mostani élettársával. A barátnőm kiderítette, hogy hogy hívják és tudom, hogy nem kellett volna, de kíváncsi lettem rá és megnéztem a profilját egy közösségi oldalon.
Néhány napja megint arra tévedtem és megláttam, hogy egy uh képet tett fel, hogy első babájukat várják és áradozik, hogy megkérték a kezét és hamarosan esküvő stb. Bevallom ezen meglepődtem.
Ilyen esetben nekem kellene valami lépést tennem vagy hagyjam a csodába az egészet?
Nem ertettunk felre, hanem az utobbi reszleteket nem irtad le.
Na mindegy, csinalj amit akarsz.
Meg persze az is érdekes, hogy KI kérte meg az új, várandós nő kezét... én hallottam már egy-két meredek dolgot, de hogy egy hivatalosan még nős ember megkéri valakinek a kezét... hát?
De, ha a férjed ez a bátor lélek, akkor ne csinálj semmit, neki lesz ez sürgős, - majd jelentkezik, és akkor a váláskor szépen pontosan tisztázatok mindenféle függő dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!