Rákérdezzek vagy inkább tegyek úgy, mintha nem tudnék semmit?
A férjemmel nem működött jól a házasságunk, így elváltak útjaink. Ő az ország másik végébe költözött egy munka miatt. A gyerekekkel nem tartja a kapcsolatot, néha ugyan utal valamennyi pénzt, de nincs benne rendszeresség.
Egyik barátnőm szülei arra laknak, ahol most ő él és a barátnőm mikor náluk volt karácsonykor, meglátta őt a mostani élettársával. A barátnőm kiderítette, hogy hogy hívják és tudom, hogy nem kellett volna, de kíváncsi lettem rá és megnéztem a profilját egy közösségi oldalon.
Néhány napja megint arra tévedtem és megláttam, hogy egy uh képet tett fel, hogy első babájukat várják és áradozik, hogy megkérték a kezét és hamarosan esküvő stb. Bevallom ezen meglepődtem.
Ilyen esetben nekem kellene valami lépést tennem vagy hagyjam a csodába az egészet?
Nem kell semmit tenned, nincs közötök egymáshoz.
Nem tudom, hogy a rendszertelen pénzküldés mint jelent, de ha nem kapják meg a gyerekek, ami jár, akkor szólnék.
"... így elváltak útjaink"
Ezalatt azt is érted, hogy már a bíróság is kimondta a válást?
ha a lépés tevésnél a gyerektartásra gondolsz és nincs hivatalos nyoma eddig, akkor érdemes lenne
mert ha eddig rendszertelen volt és nem is érdeklődik a gyerekei iránt, akkor várhatóan a rendszertelenből a semmi lesz...magánemberként nem hiszem, hogy bármi lépést kellene...minek...lehet tudni mire számíthat az új asszony
Elváltak útjaitok.
Akkor ne nézegesd a barátnőjét/élettársát, az életükkel ne foglalkozz! Nem tudom mit szólnál hozzá, ha ők is hasonlóan tennének?
A gyerektartást tereld rendszeres és megbízható mederbe. Ez a dolgod és a kapcsolattartást, ha az apa kívánja biztosítsd,támogasd.
Egyébként mit akartál tenni? bejelentkezel az új asszonynál? És...?
A kedves draga baratnok, jol tudjak keverni a sz@@rt.
Gyerektartast meg hivatalosan kerd tole, de mi kozod hozza, hogy hogy eli az eletet?
Szerintem te meg mindig oda vagy erte, visszavarod.
Félreértettetek! Én nem akarok beleszólni az életébe! Nem az élettársával akarok beszélni, hanem a férjemmel.
Gondolom, ha esküvőt akar ahhoz előbb el kellene válnunk, akkor viszont a hitelt is rendezni kellene, meg a szocpolt.
A gyermekelhelyezés sem lett bíróság előtt rendezve, ezt is meg kellene beszélnünk, mert esetünkben ez sem épp egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!