Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek, vagy tegyek úgy, mintha nem láttam volna semmit? Úgy érzem, veszélyes, vagy veszélyben van
A barátommal 5 hete vagyunk együtt, nekem ez az első kapcsolatom, mindenben ő az első.
Tisztában vagyok azzal, hogy sok pénze van. Viszont fogalmam sincs, honnan, nem annyira beszél a munkájáról.
De folyton ráér, pl. reggel együtt futunk, utána elvisz reggelizni, bevisz a suliba, együtt ebédelünk, aztán van, hogy estig együtt vagyunk. Ha napközben lyukasórám van és nincs programom, akkor is ráér.
Viszont ma feltűnt valami és eleinte nem is érdekelt. Van egy végzős srác, aki eléggé otthon van a pesti éjszakai életben és többen mondták már, hogy vannak illegális dolgai, de ezzel nem foglalkoztam. De ma, amikor mentem ki a barátomhoz, hogy menjünk ebédelni, láttam, hogy ott beszélget az autója mellett a sráccal és látszott rajta, hogy jóban vannak. Akkor nem érdekelt, mert tudom, hogy a barátom szinte mindenkit ismer, ez már feltűnt, mindenhol vannak barátai, ismerősei.
Úgy érzem, hogy talán veszélyes, vagy veszélyben van és nem tudom, honnan jött ez az érzés. Nem akarom játszani az aggódó barátnőt, aki nem hagyja élni és minden percéről tudni akar. De aggódom és szeretném, hogy tudja, bízhat bennem és fontos a számomra.
A szüleiről nem tudok szinte semmit. Csak azt, hogy az apukája külföldi, ott is él, ő az anyukájával a válás után, 10 éves korában költözött vissza Budapestre. Az anyukája azóta utazgatással, pihenéssel, vásárlással tölti az idejét, az apukájáról nem beszélt.
A lakásán nincs kitéve egyetlen kép sem a szüleiről, vagy a rokonairól.
Nem mindig jó az a megérzés, én már tapasztaltam, vis volt, hogy becsapott a megérzésem, lehet csak beképzeled és túlreagálod, ha van is valami nem biztos, hogy az rossz. De tegyük fel, és most nem akarok bogarat ültetni a füledbe, de lehet oka van, hogy nem beszél, lehet így akar védeni, mert lehet jobb, ha nem tudsz mindent és ezzel véd meg, ha nem tudsz így nem kerülhetsz Te is baja.
Ez viszont nem rossz, mert szeret(het) annyira, hogy ne akarjon Neked rosszat.
Az nem lenne könnyű, ha azt mondanám, próbáld figyelmen kívül hagyni, mert ott lenne mindig benned. Viszont ne kérdezz rá, jobban jársz, mert, lehet elmondja, ha úgy érzi, és lehet nem, akkor nem tudsz semmit sem tenni.
Ha erősködsz lehet elveszíted bizalmát.
Inkább a kivárást tudom javasolni.
Vagy még az is lehet, hogy a jó barátai, akarnak bekavarni.
Saját tapasztalat, hidd el nem jó, ha mindenről tudsz, mert ezzel véd meg. Az egyik exem által láttam valamit, sosem kérdeztem meg/rá, nem mondta, lehet jobb is, persze nem ez miatt mentünk szét.
De na agyald túl!
Azzal, hogy véd Téged azt mutatja, Te is fontos vagy számára.
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!