Elegem van! Anya kidobott, mit csinaljak?
Mi van a kiskutyával?
Azt írod, hárman vagytok nővérek. Nem tudnátok közösen anyátok elé állni és leállítani? Apukáddal mi van? Ő ki mellett áll? Sajnos úgy néz ki, anyád nem normális.
A tesód a MacDonald-hármasból kettőt produkál. Én félnék..
A sorozatgyilkosok múltjában 3 dolog általában közös. Gyújtogatás, állatkínzás, ágybavizelés.
A gyújtogatást nem említed, az állatkínzás egyértelmű, ki tudja, hogy a te kutyád előtt mennyi állatot bántott már.. és ott a tény is, hogy csak tavaly lett szobatiszta... Ha nem is lesz belőle később gyilkos, valamilyen pszichikai kattanása biztos van. Elköltöznék a helyedben a nővéreddel együtt, akár ketten is bérelhettek lakást vagy beköltöztök valakikhez társbérlőnek, de itt nem maradnék és megszakítanék minden kapcsolatot az anyámmal meg a kis nyomorulttal is.
Ugyan miért is lett itt mindenki lepontozva?
Talán meg kéne dicsérni az anyukát, hogy milyen szuperül neveli a kölykét?
Pont ilyen volt az egyik gyerek itt a lépcsőházban. 6-7 évesen el volt eresztve mint a fene, üvöltözött, hisztizett, ütött-vágott-rúgott-harapott mindenkit, aki nem ugrott az első szavára, mint valami alattvaló. A gyerek most 15 éves. Többször hozták már haza a rendőrök, többször lopott, és még egy fiatalkorúakból álló bandával egy betörésben is részt vett. Anyucit pár évre lecsukták (még mindig börtönben van, és ez tavaly történt), a gyerek meg ment a javítóintézetbe. Azóta nem tudom mi lett vele, remélem jól megagyalták párszor az ott lévők.
Lehet így is "nevelni" a gyereket, de utána ne csodálkozzunk a következményeken! Az öcsédnek kérdező vagy van valami agyi problémája, vagy csak szimplán a nevelés teljes hiánya miatt ön-, és közveszélyes. A gyámüggyel azonnal el kell vetetni az anyától, de akár a rendőrséget is ki lehetett volna hívni állatkínzásért. Aztán ne érdekeljen, hogy utána anyád hogyan őrjöng, sír, stb. Magának köszönheti az egészet. Én tuti megkérdeztem volna, hogy akkor is ennyire védeni ezt a kis piszkot, ha este megfogja a kést, és álmodban beléd állítja?
Mindenképpen cselekedjetek!
Amúgy mi lett azóta? Mi történt?
19 éves vagy, sokkal egyszerűbben meg tudod oldani az elköltözést, mint ha 2-3 évvel fiatalabb lennél.
Biztosan nagyon nehéz ez a döntés érzelmileg, elhagyni az egykor szeretett anyukádat, de ez a család már széthullott. Apud is menekül, bár az is szomorú, hogy titeket így hátrahagyott. Na mindegy.
Beszélj a barátoddal, költözz hozzá egy időre. Ha opció, akkor össze is költözhettek végleg, ha nem opció, mert nem olyan a helyzet, akkor legalább addig amíg fel nem vesznek koliba.
Szakítsd meg a kapcsolatot anyáddal, mert tőle már semmit nem fogsz kapni, csak a szart.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!