Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom 5 hónap után kidobott és nagyon megbántott. Mit csináljak? Nem bírom 18/L
Figyelt kérdés
rövid leszek: 5 hónapja jártunk, annó ő akart velem összejönni, minden tökéletes volt aztán kidobott 3 napja azzal az indokkal hogy elege van abból hogy én állandóan parázok az érettségi miatt és ezért nem lehet velem normálisan már beszélgetni se és ő is miattam mindig rossz hangulatú, azt hittem átsegítjük egymást ezen az időszakon. ő az első szerelmem, megbíztam benne, aztán most olyanokat mondott amik nem igazak és még a legnagyobb ellenségemnek se mondanám. mintha nem is szeretett volna soha. ha hívom nem veszi fel. engem állít be mindenért hibásnak és nem is érzékeli mennyire megbántott. korházba kellett mennem mert két napot sírtam, nem aludtam és pánikrohamom volt. a legrosszabb hogy szerintem őt ez nem érdekli. pedig én sose bántottam semmivel. elmondhatatlanul fáj ez és csak annyit szeretnék hogy lássa hogy mit tett velem és legalább kicsit fájjon neki is.2014. ápr. 12. 13:11
1/10 A kérdező kommentje:
megőrülök. minden percben rá gondolok. szeretem és nem értem miért tette ezt velem
2014. ápr. 12. 13:13
2/10 anonim válasza:
Így rontják el a normális lányokat. :/ Vissza ne fogadd.
3/10 A kérdező kommentje:
azt mondta, idegbeteg vagyok hogy így aggódom és hogy menjek pszichiáterhez.. és hogy nem is szerettem
2014. ápr. 12. 13:16
4/10 anonim válasza:
koncentrálj a tanulásra most,ha kidobott akkor nem is szerett igazán, aki szeret,az nem hagy el :) . tiniszerelem:) lesz más. hidd el,nem áll meg a világ.
5/10 anonim válasza:
Na kislány! Elég a sírásból. A srác, ha kidobott, kidobott, ha nem szeret és utálatosan bánik veled, akkor hagyd a pitsába, ennyit nem ér meg a dolog. Neked egy fontos momentum közeledik az életedbe, az érettségi, ha ezt nem tudta felfogni, mennyire nagy stresszel jár, akkor egyszerűen hülye volt a srác és nem is szeretett eléggé. Próbáld elfelejteni, tanulj készülj az érettségire, majd találsz egy nála sokkal megértőbb srácot, aki szeretni fog és nem fog megbántani ilyen kis hülyeségekkel. 24F
6/10 A kérdező kommentje:
képtelen vagyok koncentrálni..beugranak a szép emlékek és azon agyalok mit rontottam el
2014. ápr. 12. 13:17
7/10 anonim válasza:
Hát persze hogy ideges ilyenkor az ember, nem kicsi a tét, mit gondolt hogy majd lazán belesz..rsz az egészbe vagy mi? Nem hogy örülne neki hogy nem az az életcélod hogy eltartsanak.
8/10 anonim válasza:
"azt mondta, idegbeteg vagyok hogy így aggódom és hogy menjek pszichiáterhez.. és hogy nem is szerettem"
Igaza volt. Nem véletlenül hagyott el!
10/10 anonim válasza:
Különben az érettségit ott rontja el mindenki, hogy ráparázik. Kevés dolog van, mai ilyen sértően könnyű az életben. Hidd el :D
Másrészről az egyetlen amin bánkódhatsz, hogy nem korábban szakítottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!