Elegem van! Anya kidobott, mit csinaljak?
3 gond van ott:
1 az apuka távol van
2 nincs nevelve a kölyök
3 Az anyád egy ideóta.
amúgy aki azt meri állítani, hogy a kérdező egy agresszív barom akkor az még nem élt át ilyen esetet és bármit mondtok megérdemelte a gyerek és megérdemelné az anyuka is.
Szerintem próbáld meggyőzni az apád, hogy állítsa le azt a szipirtyót (mondjuk telefonon nem biztos hogy hatásos) és próbálj meg hazamenni vagy valami. tudom hogy nem a legjobb ötlet, de a barátoknál maradás csak nagyon átmeneti megoldás tud lenni (gondolj bele az ottaniak helyzetébe. még egy éhes száj) a koleszt azért nem mondom hogy jó ötlet, mert kell hozzá elég zseton.
remélem jobban lesz a kutya
Megbeszélném a barátommal, hogy hagy lakjak nála amíg meg nem oldom kolival a problémámat, aztán visszamennék még egyszer utoljára a házba, felpakolnám a dolgaimat és viszont látásra. Biztos nem mindig vannak otthon, mármint anyukád és az öcséd. Menj át akkor és hozd el cuccaidat, tv-t, laptopot, mindent ami a tied.
El se tudom képzelni milyen lehet ez, hogy volt egy boldog családod és mára ez odalett. Ha nem látnék más kiutat, akkor én bizony fájó szívvel, de tovább lépnék anyámon és az öcsémen.
A kutyát pedig vidd hamar orvoshoz.
"de nincs bennük még empátia (az csak később alakul ki) "
Az empátia érzése 4-5 éves korban fejlődik ki. Egy 6 éves már felfogja, hogyha megüt egy élőlényt annak fájdalmat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!