Na és akkor most mit csináljak?
hát lehet h semmit, de bionyára tájékozottabbak a hasonló helyzetekben, mint mi. Lehet, h csak egy plusz kör lenne, de én megpróbálnám. Akár névtelenül egyelőre.
Barátok. Persze, h otthon laknak, de sztem nincs olyan jóérzésű szülő, aki egy ilyen helyzetben ne próbálna neked vmi módon segítő kezet nyújtani, ha van rá lehetőség.
Vagy a fizetesedbol tegyel felre egy kicsit...nem kell anyadnak mindenrol tudni, ha o igy all hozzad, a sulit nem hagynam, az a jovod! Ha most kimaradsz lehet kesobb meg ennyire sem lesz idod!
Maradj otthon egyenlore, anyaddal, es a sulit fejezd be, addig sporolj!
nálunk pl lakott húgom barátnője, nem is egy...anyámmal meglehetett beszélni, még fizetni sem fizetett semmit...igaz ők 18 alatt voltak és iskola társak...
de szerintem te is valamelyik barátnődhöz tudsz költözni, adnál a fizetésedből valamennyit oda a szülőknek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!