Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak mennyit segítenek a...

A férfiak mennyit segítenek a páruknak, mennyi házimunkát végeznek?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a pasik szempontjára, mert a nőtársaim mindig azt mondják h semmit... :)
2010. febr. 10. 20:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
nálunk semmit....talán nagy ritkán kiporszívóz a férjem, de ez a max. pedig 4 műszakban dolgozom és rámszakad még a háztartás is. nem könnyű, de ez van. kertes házban lakunk, a fahordástól a kerítésfestésen keresztül a lakásfestésig mindent én "kivitelezek". viszont ő elintézi a számlákat, és az egyéb "intézkedős" dolgokat.
2010. febr. 10. 20:29
 2/22 anonim ***** válasza:
83%

Ezt cáfolnám,én nőből vagyok és nekem segít a párom:)Porszívózni szokott,törölgetni,stb.Amire megkérem

Sőt olyan is van, hogy teljesen magától

Én éppen beteg vagyok,ő meg mint a kisangyal mosogat,kaját hoz,stb.

2010. febr. 10. 20:31
 3/22 anonim ***** válasza:
61%
elsőnek a férje egy jó nagy köcsög... nem is értem miért vagy együtt vele
2010. febr. 10. 20:33
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
az én párom bármit megcsinál és szívesen segít, meg sem kell kérnem rá.
2010. febr. 10. 20:40
 5/22 anonim ***** válasza:
92%
Az én férjem magától porszívóz, takarít, fát hord be...nincs is olyan amit ne csinálna meg. Tegnap mire hazaértem átrendezte a szobát ami egyszerűen FANTASZTIKUS lett. Kitakarított, bevásárolt és elmosogatott mert tudta hogy én későn érek haza. Megjegyzem: állandó éjszakás így ez idő alatt neki aludnia kellett volna! De ő "segíteni akart"! Hát többek között ezért is IMÁDOM:)))))))
2010. febr. 10. 20:45
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

26/F

Én kimondottan szeretek mosogatni, feleségem meg utál, így egyértelmű, ki intézi ezt szinte mindig. :)

Felmosás is teljesen rendben van részemről, alapvetően. Söprés, porszívózás, mosás szintúgy. Ezeket általában váltakozva intézzük, mikor hogy.

Főzéshez, hasonlókhoz viszont sajna kevéssé konyítok csak, ő viszont annál inkább, így ez megint egyértelmű, bár persze ha tudok, segítek itt is, legalább részfeladatokkal.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2010. febr. 10. 20:48
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

párom eddig szinte semmit

egy ideje viszont változik

megszerelget nekem mindent,ha későn jövök,akkor kaja vár,bár egyenlőre kevés dolgot tud,de majd belejön,szándék a fontos,elmosogat,rendetrak ha látja hogy nincs kedvem,de tart egy bizonyos szintet,nem megy át "papucsba",és persze minden elvégzett munkáért dicséret jár,mint a kisgyereknek:D

de ne is a főzőtudományáért vagy a tiszta tányérokért szeretem:)

L

2010. febr. 10. 20:54
 8/22 anonim ***** válasza:
75%

a 20:45-ös hozzászólót úúúgy irigylem....becsüld meg ezt a jóembert....

én azért vagyok együtt vele, mert ennek ellenére is szeretem, és mivel nem vagyok nagy igényű megelégszem azzal hogy nem üt-ver, nem kocsmázik, a fizetését hazaadja.

viszont tényleg segíthetne...tavaly műtöttek (leszakadt a hasfalam) és nem szabad emelnem azóta sem. ebből a szempontból viszont tényleg köcsög mert simán elnézi hogy talicskázom be a halom fát, holott nagyon jól tudja hogy nem szabadna.

volt olyan képzeljétek el, hogy a munkahelyemen hívott fel, hogy "hoool van a krumplipüré az ebédhez?" -ugyanis elfelejtettem főzni krumplipürét aznap, mert már a negyedik 12 órás éjszakásomat nyomtam le gyárban.

mondjuk ő is össze-vissza dolgozik, sokszor 12 órázik, de ha itthon van, csak a gép előtt ül, vagy a TV előtt....szóval szerintetek is kellene ezen változtatni?

2010. febr. 10. 20:56
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Párommal felesbe intézzük a háztartást. Sajna én nem tudok főzni és időm se nagyon van rá megtanulni, ő meg imád kotyvasztani, így ez az ő reszortja.
2010. febr. 10. 20:57
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
20:56 nem ártana
2010. febr. 10. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!