Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell így bánni velem?

Miért kell így bánni velem?

Figyelt kérdés

Anyukám állandóan azt érezteti velem, hogy egy senki vagyok.

Az iskolában elég eredményesen teljesítek. Az egyetemet egy felsőfokú és egy középfokú szakmai nyelvvizsgával kezdem majd.

Mégis állandóan azt mondja, hogy én semmire nem vagyok képes..

A mai csúcs az volt, hogy nem szóltak nekem, hogy ebéd.. (Elvoltam, híreket olvastam, tanultam, pakolásztam) és amikor lementem, akkor közölte a bátyám, hogy már ebédeltek.

A tesóim sem nagyon beszélnek velem, de nem értem miért.

Igyekszem mindent megtenni, sokkal jobban teljesítek a suliban, mint ők.. még sem vagyok elég jó.

Mit tehetnék? Hogyan lehetnék boldogabb?

2015. febr. 8. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
8%
Bocs, off lesz: szakmai? Milyen szakmai nyelvvizsgát lehet letenni 18 éven aluliként??
2015. febr. 8. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Magadtól nem tudtad eddig mikor van ebédideje a családodnak?Vagy mindig összevissza esztek minden hétvégén?

Ha éhes vagy,nyúlj be a hűtőbe,készíts magadnak valamit.

És ne hidd el, hogy egy senki vagy.Nem szép az anyukádtól, hogy rosszul bánik veled.

Olyan egyetemre,vagy főiskolára jelentkezz,ami másik városba van, hogy el tudj menni kollégiumba!!!

2015. febr. 8. 15:06
 3/9 A kérdező kommentje:
Üzleti szakmai angol nyelvvizsga. Ez nem korhoz kötött..
2015. febr. 8. 16:30
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát olyan értelemben nagyon is "korhoz kötött" (még ha szabályzat szerint nem is), hogy NEM középiskolai közgáz anyag kell hozzá. Tudom, nekem is van, egyetemi anyagot (számvitel, stat, közgáz...) kérdeztek hozzá.
2015. febr. 8. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy féltékenyek rád? A családban elsőként mentem egyetemre, és onnantól, hogy elkezdtem én voltam a család szégyene, amiért egyetemre mentem és nem dolgozni. Anyám napi szinten az orrom alá dörgölte, hogyha én is elmentem volna dolgozni, plusz egy fizetéssel mennyivel könnyebb lenne. Elkezdtem dolgozni, és gyorsan elköltöztem. :(
2015. febr. 8. 16:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Ezt már a Párom is mondta, hogy lehet a féltékenység miatt ilyenek, de nem az a logikus, hogy most befektetek a jövőmbe? Pénzt áldozunk rá és még többet kereshetek, még értékesebb ember lehetek.

A nyelvvizsgás válaszolónak: Mi a középsuliban készültünk rá, nem jártam különtanárhoz.

2015. febr. 8. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
De melyik? BGF, BME, Corvinus vagy csak mondjuk Zöld út?
2015. febr. 8. 17:12
 8/9 anonim ***** válasza:
60%

5-ös vagyok. Ők máshogy gondolkodnak. Nálunk is csak addig ment a tudomány, hogy most nem mentem el dolgozni, nincs pénz. Képesek lettek volna minimálbérért elzavarni dolgozni egy gépsor mellé.

Az egyetem mellett dolgoztam, hogy el tudjam magam tartani. A mai napig nem igazán jó a viszony. Szerintem nem tudták feldolgozni, hogy nem nekik lett igazuk. A féltékenykedés továbbra is megvan. Folyton azt hallgatom, hogy nekem milyen jó, hogy csak irodában ülök és növesztem a hátsóm. Ezt főleg a tesómtól hallom, aki nem tanult tovább.

2015. febr. 8. 17:28
 9/9 A kérdező kommentje:
BGF-es :)
2015. febr. 8. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!