Miért kell velem így bánni? :' (
Sehogy nem tudod. Majd felnősz, elköltözöl aztán nem lesz többé ilyen gondod. Persze ez még sokáig tart.
Addig is a tesódnak te is mondhatod, hogy csúnya.
Pl mondhatod, hogy ó lába van, vagy nagy az orra, vagy nagy a segge, vagy bármit kitalálhatsz, nem kell mindenképp, hogy igaz legyen. Csak légy kreatív.
Mindenkit meg lehet bántani valamivel, csak meg kell találni a gyenge pontját, ami legjobban idegesíti.
a baj súlyosabb
ugyanis ha valakibe belenevelik, hogy nem jó, amitől nem lesz önbizalma, az az önbizalom felnőtten sem fog visszajönni. hajlamos lesz kapcsolatfüggővé válni, meg alázatossá, akit sorra tipor el majd mindenki.
és pont tini.
amikor legerősebben fejlődik ki az énkép.
ami örökre berögzül.
hát sajnálom a kérdezőt.
Hogyan tudnád elhárítani? A szüleiddel kapcsolatban: nagyon durva, amiket mondanak, de nem tudsz mit tenni, hiszen ők a szüleid, ők tartanak el, sőt még nem vagy 14 éves sem... Tartsd be a játékszabályokat, érj haza időben, csináld, amit mondanak. A tesód hány éves? Érdemes lenne vele kicsit elbeszélgetni, hogy értse meg, testvérek vagytok, és legalább tőle azt várnád, hogy ne rúgjon még ő is beléd, amikor úgyis magad alatt vagy a szülők miatt.
Ha valaki engem azzal akarna bántani, hogy csúnya vagyok, azt mondanám, hogy én is így gondolom (még ha nem is), és érdekelne, mik azok a dolgok bennem, amiket csúnyának tart. Van-e esetleg olyan dolog, ami szerinte szép bennem. Mit javasol, hogyan lehetnék szebb. Ezzel elég jól meg lehetne lepni, és onnantól kezdve már nem érezne késztetést (szerintem), hogy beszólogasson.
És könyörgöm, ne írj ilyeneket, hogy "mek" és "vok" =/ szerintem nagyon gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!