29-hetes kismami vagyok! Van fogadott orvosom, de szülésznö nincs! Akkor nem fognak velem normálisan bánni? Nem figyelnek rám nem segítenek? NYUGTALAN VAGYOK!
Nálunk csak orvost szokás fogadni.
Ettől függetlenül az orvos csak a kitolásnál lesz veled a szülőszobán, esetleg előtte kb. kétszer rád néz, esetleg megvizsgál. A szülésznő foglalkozik veled végig, ő nézi, hol tartasz.
Nekem nagyon jó szülésznőm volt. mondjuk a párom is bent volt, de a szülésznő sokszor mondta, hogyan tud segíteni.
Még sok időd van, de azért könnyű szülést kívánok!
Szia!
Ne nyugtalankodj!
Én a MÁV-ban szültem, és szülés előtt megkérdeztem a fogadott dokimat, hogy érdemes-e szülésznőt fogadni. Azt mondta ne fogadjak, mindegyik profi, így mindegy, hogy éppen ki lesz a szülőszobán.
És így is volt. Pont nem szült rajtam kívül senki, így rám 3 szülésznő is jutott (1 vitte végig a szülést reggel 10-től du. fél 5-ig). Nagyon rendesek voltak, odafigyeltek rám.
Nyugi! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!