A barátom öngyilkos akar lenni. Mit tehetnék azért hogy véglegesen lebeszéljem róla? 13/L
A barátom aki tulajdonképpen a pasim öngyilkos akar lenni...
Már az előtt is az akart lenni mielőtt összejöttünk volna.Egyszer megígéri hogy élni fog addig ameddig vele maradok másnap viszont azt mondja hogy 18 éves koráig fog élni és vita lezárva...Mit tehetnék azért hogy véglegesen lebeszéljem erről? Ő 15 éves én 13 vagyok.
Majd kinövi a hülyegyerekje.
Most ez a divat, emóság, meg életuntság, sírás, felvágott erek, temetőben pózolás.
Feltűnépsi viszketegségnek hívják. Aki valóban öngyilkos akar lenni, az két dolgot nem tesz:
1) Nem szól senkinek jó előre, mert attól fél, hogy erőszakkal meggátolják. (Most képzeld el, hogy ha te TÉNYLEG el akarsz menni valahova, de megtiltják, akkor szólsz a szüleidnek, mielőtt megszöknél?)
2) Nem tervezget évekre előre. Max annyit tervez előre, hogy meg tudja szerezni a szükséges dolgot, de azt is minél gyorsabban.
Nekem sajnos volt a családban öngyilkos, éjjel bevett minden szart amit talált, de este még úgy köszönt el, hogy holnap találkozunk. Biztos, hogy addigra már fel volt készülve rá, de nem mondta el, mert meggátoltuk volna.
Ez tényleg egy kis "hülyegyerek"! Ne aggódj semmit sem fog tenni. Annál jobban félti a kis tyúkszaros életét. Csak valamivel fel akarja hívni magára a figyelmet.
Ne beszélj vele róla, mert azért csinálja, mert látja,hogy téged foglalkoztat. Ha nem reagálod le a hülyeségeit, egy idő után megunja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!