Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként, feleségként valamit...

Nőként, feleségként valamit nem értek. Ti értitek?

Figyelt kérdés
Már elég rég olvasom ezt az oldalt. Valami nagyon bántja a szememet. Ha én mint feleség megcsalom a férjemet, akkor én megérdemlek még egy esélyt, különben is biztos a férjem tehet mindenről. Egyértelműen ő a hibás. Ha ezért elválik tőlem a férjem, akkor ő nem is szeretett engem igazán. De ha bennem valami gyanú merül fel, semmi biztosat nem tudok, mindjárt válnom kellene, mert már biztos számtalanszor megcsalt engem. Elmagyaráznátok nekem ezt a logikát?

2015. febr. 4. 17:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
19! Mennyire igazad van!
2015. febr. 4. 19:02
 22/25 anonim ***** válasza:

A barátnőm férjéről kiderült, hogy nyáron viszonya volt egy nővel. Azzal magyarázta, hogy a barátnőm mellett nem érezte magát férfinak, állandóan visszautasítást kapott, a barátnőm hordta otthon a nadrágot...Szerintem baromira nem könnyű tanácsot adni ilyen helyzetben.

Egy nő tuti nem csal "uncsizásból"...de szerintem pasi sem. Egy idősebb kolléganőm azt mondta egyszer, hogy ők megállapodtak a férjével, hogy amikor már kihűl a testi vonzalom, akkor lehet mással viszonyuk, de ne derüljön ki, hogy ne bántsák meg a másikat. Nem tudom. Szerintem, ha már másra van szükség, jobb elválni, de sokszor ez az út nem járható pl. kisgyerek miatt

2015. febr. 4. 19:04
 23/25 anonim ***** válasza:
A férfigyűlölet paradox módon sokszor nő gyűlöletben testesül meg. Gyűlölik azt a nőt, azokat a nőket, akiknek megadatott az, amire nekik esélyük sincs.
2015. febr. 4. 19:05
 24/25 anonim ***** válasza:
38%
Nem érdemelsz meg esélyt. Se, ha te csalod meg, sem ha ő csal meg. Egyik fél sem.
2015. febr. 4. 19:39
 25/25 anonim ***** válasza:

Fura, mert tényleg gyakran lehet ezzel is találkozni, de azért sokszor meg pont a másik véglet van.

Ha egy nőt megcsalnak, akkor azért a válaszadók kanyar nélkül a nőt hibáztatja és sorolja az okokat:

- nem szoptad le eleget

- nem jártál el a gyerek mellől korábban dolgozni, unalmas lettél

- igénytelen vagy, aki szülés után nem mos naponta hajat

- neked kellett volna nőként őrizni a tűzhely melegét, hogy örömmel járjon haza

- neurotikus vagy, te csak mosolyogj, ne tedd szóvá a párodnak azt sem, ami nem tetszik, különben házisárkány vagy.

Ebből azt akarom kihozni, hogy nem igaz, hogy minden válaszadó szerint a férfi a hibás mindenben. Sőt!

Igen keményen nekimennek sok frissen szült anyukának is, feltételezve egyből, hogy meg is érdemelte, hogy megcsalja a párja, mert a gyerekkel törődve 2 hete (!!) nem szexelt a férfival semmilyen formában.

De szerintem tényleg attól függ a válaszok milyensége, hogy épp kik lógnak itt többségben.

Elhagyott és megcsalt nők, akik bosszút szomjaznak, más idegen férfiak tekintetében is, plusz az is bennük van, hogy nehogy már a másik nőnek kijusson egy hűséges férj.

Hűtlen nők, akik kanyar nélkül neveltetik a kakukkfiókát.

Nők, akik tényleg úgy gondolják, hogy nekik jobban megbocsátható a megcsalás, mint ahogy te is írod a kérdésedben.

De azért tényleg nem lehet kijelenteni, hogy csak ilyen hűtlen nőket pártoló válaszok lennének.

2015. febr. 5. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!