Nőként, feleségként valamit nem értek. Ti értitek?
A barátnőm férjéről kiderült, hogy nyáron viszonya volt egy nővel. Azzal magyarázta, hogy a barátnőm mellett nem érezte magát férfinak, állandóan visszautasítást kapott, a barátnőm hordta otthon a nadrágot...Szerintem baromira nem könnyű tanácsot adni ilyen helyzetben.
Egy nő tuti nem csal "uncsizásból"...de szerintem pasi sem. Egy idősebb kolléganőm azt mondta egyszer, hogy ők megállapodtak a férjével, hogy amikor már kihűl a testi vonzalom, akkor lehet mással viszonyuk, de ne derüljön ki, hogy ne bántsák meg a másikat. Nem tudom. Szerintem, ha már másra van szükség, jobb elválni, de sokszor ez az út nem járható pl. kisgyerek miatt
Fura, mert tényleg gyakran lehet ezzel is találkozni, de azért sokszor meg pont a másik véglet van.
Ha egy nőt megcsalnak, akkor azért a válaszadók kanyar nélkül a nőt hibáztatja és sorolja az okokat:
- nem szoptad le eleget
- nem jártál el a gyerek mellől korábban dolgozni, unalmas lettél
- igénytelen vagy, aki szülés után nem mos naponta hajat
- neked kellett volna nőként őrizni a tűzhely melegét, hogy örömmel járjon haza
- neurotikus vagy, te csak mosolyogj, ne tedd szóvá a párodnak azt sem, ami nem tetszik, különben házisárkány vagy.
Ebből azt akarom kihozni, hogy nem igaz, hogy minden válaszadó szerint a férfi a hibás mindenben. Sőt!
Igen keményen nekimennek sok frissen szült anyukának is, feltételezve egyből, hogy meg is érdemelte, hogy megcsalja a párja, mert a gyerekkel törődve 2 hete (!!) nem szexelt a férfival semmilyen formában.
De szerintem tényleg attól függ a válaszok milyensége, hogy épp kik lógnak itt többségben.
Elhagyott és megcsalt nők, akik bosszút szomjaznak, más idegen férfiak tekintetében is, plusz az is bennük van, hogy nehogy már a másik nőnek kijusson egy hűséges férj.
Hűtlen nők, akik kanyar nélkül neveltetik a kakukkfiókát.
Nők, akik tényleg úgy gondolják, hogy nekik jobban megbocsátható a megcsalás, mint ahogy te is írod a kérdésedben.
De azért tényleg nem lehet kijelenteni, hogy csak ilyen hűtlen nőket pártoló válaszok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!