Nőként, feleségként valamit nem értek. Ti értitek?
Én azt gondolom férfiként, hogy könnyű odavágni, hogy dobd ki, hagyd el...
Azért egy pár éves kapcsolatban sokkal több van, lehet.
Sok-sok apróság, figyelmesség lehet a korábbi hétköznapokban.
És akkor mondjuk valami apróság miatt, büszkeségből, sértődöttségből nem beszélünk meg dolgot azonnal, mosolyszünet áll be, és rosszkor jöhet ilyenkor valami buli, ahol a másik félrelép, mert talán rosszkedvében, bújában, mert bánthatja a dolog rosszat tesz.
Egy alkalom, és erre sokan mondják, dobd ki...
Nem voltak még ilyen helyzetben és lehet ott még a gyerek is, akit szeretnek mindketten és nem sorolok még körülményeket, anyagi dolgokat, közösen épített, megszerzett javakat. Nem egyszerű még sokkal jobban indokolt esetben sem hátrahagyni....
Megfontolandó a dolog....
Szerintem ezt a szakkifejezést keresed.
Ezt már én is leszűrtem itt (meglátszik, hogy többségben vannak itt az unatkozó háziasszonyok):
1. Ha a férfi lép félre: fúj, mocskos szemét, ő a hibás, csak a farka után megy, válj el azonnal, nem szeret, nem fog megváltozni!
2. Ha a nő lép félre: akkor is a férfi a hibás, mert elhanyagolta, nem tekintett rá nőként, a nő szeretetre vágyott, beszéljék meg, megérdemel még egy esélyt!
Szerintem nézzétek meg a
"sok itt a férfigyűlölő"
"nem látom a férfigyűlölőket"
"sok itt a nőgyűlölő"
"nem látom a nőgyűlölőket"
típusú válaszok kedveltségi arányát, aztán ki-ki döntse el, kiből van sok.
Érdekes, én szinte mindig azt veszem észre, hogy ha nő csal, jobban elítélik, és elő sem veszik a csávót, akivel csalt. Ha viszont férfi csal, a szerető a szemét, a rohadt qrva.
Nekem mindegy, hogy ki mit tekint megcsalásnak, de azt nemre való tekintet nélkül tegye.
Nem szoktam azt írni, hogy dobd ki, de magamban ezt gondolom, mert ha engem megcsalna a férjem, csak mert "uncsizott", megundorodnék tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!