Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért haragudni? Értitek?

Ezért haragudni? Értitek?

Figyelt kérdés

Párom apukájának telefont fogunk venni,mert a mostanin már nem látja jól a betűket,romlik a szeme.Tőlünk kettőnktől és a lányáéktól(+annak párja) kapja.Névnapra vesszük,az lesz most.

(Karácsonyra közösen kapnak a szülők értékesebb dolgot amit jóideje szeretnének.)

Párom anyja mióta tudja hogy mit veszünk a férjének,mondogatja hogy nem is kell olyan drága a férjének,elég a gagyi (ami van ,de nem látja),stb.

Ő névnapra kapott egy cserepes virágot és talán sálat,nem emlékszem,csak hogy párezer volt.

Most ezért haragudni? Neki nincs szüksége semmire,megveszi magának,így hasznosat nem tudtunk venni épp.

2012. nov. 28. 13:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Mondjuk el,hogy karácsonyra kap olyat ő is aminek nagyon fog örülni? Igy oda a meglepi.

De akkor addig hiszti lesz

2012. nov. 28. 13:55
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez két kistestvér között szokott előfordulni, olyan 10 éves korig, hogy ki kapott több, meg nagyobb ajándékot. Ez a viselkedés nagyon gyerekes, hogy ennyi idősen, hogy már felnőtt gyerekei vannak, sajnálja a saját férjétől a hasznos ajándékot.
2012. nov. 28. 13:57
 3/13 A kérdező kommentje:
Változó kor "ajándéka"...
2012. nov. 28. 13:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkoznék vele, Karácsonykor úgy is megbékél :)
2012. nov. 28. 13:59
 5/13 anonim ***** válasza:
El kell, hogy keserítselek, ez csak rosszabb lesz:) a szüleim már sértődékenyebbek mint a kamasz gyerekek:D és kb úgy is piszkálják egymást... készülj lelkileg:D
2012. nov. 28. 14:00
 6/13 anonim ***** válasza:

Ne vegyétek fel a hisztit :)

Hidd el, lehetne rosszabb is... az én anyósom úgy várja el az ajándékot, hogy a párom 16éves kora óta semmit nem kapott tőle az anyagiakra hivatkozva (na nehogy már egy szelet csoki ne férjen bele).

Mindig látom milyen rosszul esik a páromnak, de eddig nem tudtam tenni semmit.

Mostanság átálltunk az olcsó ajándékokra, anyák napjára pl. mezei virág volt.

Anyós csak hápogott :)

Ne mondd el neki a karácsonyt, annál nagyobb öröm lesz neki, a hiszti is tovaszáll...

Egyébként meg csak képes moderálni magát, a férjének is rosszul esne ha húzza a száját.

2012. nov. 28. 14:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Én se mondanám el neki, hadd szégyellje csak magát karácsonykor, hogy így lejáratta magát.
2012. nov. 28. 14:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Hmm,megfontolandó,most hisztizik egy hónapig,de ha megkapja az ajándékát amitől ki fog ugrani a bőréből,akkor ha elszégyelli magát,lehet kitart pár hónapig és csend lesz
2012. nov. 28. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj nekem nagyanyám jön mindig ezzel ,hogy nem kell az nem kell az jó az olcsó, de nem azért, mert akárkire is féltékeny, csak nem akarja, hogy annyit költsünk. Egyből a rosszindulatot feltételezi itt mindenki.
2012. nov. 28. 15:16
 10/13 A kérdező kommentje:

De nem azt mondta hogy neki nem kell,hanem hogy a férjének ne vegyük meg.

Azt sose mondja hogy neki ne vegyünk meg bármit:))

2012. nov. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!