Nagyon meg fog rám haragudni?
Barátnőm évek óta jár egy pasival, de az utóbbi időben sokat veszekedtem. Volt 1 közös haverunk, először velem akart járni csak elutasítottam. Utána a barátnőmra nyomult, pedig tudja hogy van barátja.
A tag összevissza hazudozik és nem tudjuk mikor mondd igazat. Próbáltam lebeszélni a barátnőmet róla de szerelmes belé.
A pasija féltékeny és írt nekem, elkezdett faggatni. Azt mondtam, a barátnőm nem szereti a havert és nem veszi fel neki a telefont (csak az utóbbi igaz). meg azt is mondtam hogy meg akarja javítani a kapcsolatukat és adott egy új esélyt (tényleg adott de azt mondta nekem, igazából nem akar már javítani semmit).
meg tisztáztam a hazug pletykákat amit a hever terjesztett, hogy szexelt a barátnőmmel, mert ez nemigaz.
sajnos véletlenül elmondtam egy pletykát ami titok volt mert elfelejtettem hogy titok. ez az volt hogy állítólag a srác csúnyán nézett a haverom anyjára.
félek hogy elmondja a barátnőmnek és ő megutál.
szerintetek?
nem mertem elmondani az igazat és hazudtam abban hogy a barátnőm még szereti őt és már nem bírja a havert.
jól tettem, vagy nem tettem jól?
Már nem tök mindegy?
Majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!