Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szoktatok haragudni a másikra?

Ti szoktatok haragudni a másikra?

Figyelt kérdés

Távkapcsolat,havi 1 nap találkozás még 3 hónapig 9000 km távolságból. 3 hete ment el,egyik nap telesírom a párnám,hogy mennyire hiányzik,másik nap pedig haragszok rá és azt akarom mondani neki hogy legyen vége,mert ez csak szenvedés,és könnyebb lenne lelépni.

Persze utólag mindig rájövök hogy jajj de jó hogy nem tettem.

1 éve együtt,fél évet laktunk együtt,3 hete ment el a pénz miatt,ha kibírjuk a 3 hónapot költözünk össze.

Normális ez a hangulat ingadozás?

3 hét alatt 10 kilót fogytam...

22/L

2012. okt. 1. 20:19
 1/8 A kérdező kommentje:
csak már szó szerint FÁJ a hiánya és sokszor haragszom rá ezért....
2012. okt. 1. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, mi is mindig akkor veszekszünk, mikor nem vagyunk együtt. Neki nincs túl sok ideje rám (pedig semmi dolga), én meg legszívesebben egész nap beszélnék vele valamilyen módon. Pedig mi minden hétvégén együtt vagyunk.

Borzasztó rossz belegondolni, hogy hogy volt ereje itt hagyni, hogy bírja ilyen jól nélkülem, biztos nem is szeret stbstb. Szóval néha nem vagyok képes racionálisan gondolkodni.

2012. okt. 1. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális. Én is hasonlót értem át mikor férjem elment 3 hónapra dolgozni kb 3000 km-re. Mi nem is találkoztunk ez idő alatt csak telefonon, illetve videótelefonon beszélgettünk egymással. Én is néha úgy éreztem, hogy kész vége nem bírom tovább.... eléggé elhidegültünk egymástól, de azóta ez már csak egy rossz emlék és minden ugyan olyan mint azelőtt.... ha nem jobb!
2012. okt. 1. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
***éltem át
2012. okt. 1. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Szegény, én is voltam így, szóval megértem, hogy min mész keresztül.

Nem tudom, hogy lehet ezt az állapotot "normálisnak" mondani, csak annyit tudok mondani, hogy ilyenkor pokolian rossz :-(

Én is sikeresen fogytam ezen idő alatt, azért vigyázz erre.

Fel a fejjel!!!

2012. okt. 1. 20:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Az egyik percben úgy érzem hogy ő csak egy idegen akit nem is szeretek, aztán belegondolok hogy mennyire jó lesz vele lakni 3 hónap múlva.... ő azt a pénzt keresi most meg ott amiből ketten össze fogunk költözni.... tudom hogy ezért

igazából nagyon hálásnak kellene lennem

2012. okt. 1. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Pontosan, arra kell gondolnod, hogy mindezt kettőtökért teszi! A jövőtökért, a KÖZÖS jövőtökért!

Azt mondják ezeknél a külföldi eltávozásoknál, hogy mindig az itthonmaradottnak a könnyebb, mert neki legalább ittvannak a barátok, a család, meg eleve a megszokott környezet. Ha mindezt megfordítod és azt mondod: neki odakint mindenhez, de tényleg mindenhez alkalmazkodnia kell és megismerkednie, ugye mennyivel rosszabb? És ő ugyanúgy nélküled van ott, mint Te itt!

Fel a fejjel: szervezz több programot a barátokkal, foglalkozz rég elfeledett hobbival, más kedves időtöltéssel. Közben nézegess persze sok közös fotót kettőtökről, esetleg írj egy naplót azokról a napokról-hetekről, amikor nem vagytok együtt, fotózgass... stb. és legközelebb add át neki!

Kitartás!

2012. okt. 1. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez a "fel a fejjel" közhely hipergáz! Akár el is lehetne hagyni, semmire nem megy vele a kérdező sem. Nah, azért van ez az idegen-érzet, mert így akarsz könnyíteni a jelen helyzeten, elviselhetőbbé tenni, ez természetes. Ettől még szereted. Főleg, hogy sírsz is utána. Az nem teljesen világos, hogy a 3 hó alatt mire szedi össze a pénzt. Egy ház ára nyilván nem gyűlik össze. Esetleg az albérletre a kauciót? Aztán pedig újra itthon dolgozik majd, jóval kevesebb pénzért? Keserű ám a visszalépés ehy sivárabb anyagi világba. De úgy legyen, menjen minden a terv szerint. Lehet, hogy azzal áll elő majd, hogy éljetek kint. Arra mit mondanál?

Kettes: téged leginkább nem szeret a párod és csak a szexre kellesz neki. Hétvégi barátnő a neved.

2012. dec. 8. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!