Családi béke hogyan lehetne nálunk a szomszéd miatt?
3 éve vettünk egy lakást. Sajnos elfelejtették mondani, hogy a fölöttünk lakó 50 éves pasas hiperaktív időszakaiban egész éjjel dübörög, pakol, rámol, jön-megy... Én komolyan nem tudom, mikor alszik :(
Azóta megtudtuk, hogy skizofrén, és kb. havonta beviszik a pszichiátriára, (rendőrt hívnak a szomszédok, ők pedig a mentőt, benyugatózzák és viszik), ott van egy hónapot, de 3 hét múlva újra bekattan, és akkor elszabadul a pokol.
Éjjel mindenkit végigcsenget a lépcsőházban, kitöri az ablaküvegeket a bejárati ajtón, a kert tele van a lakásából ledobált szeméttel, üvegekkel, lábasokkal, könyvekkel.. és tehetetlenek vagyunk.
Beszélni nem lehet vele, mert nem érti mi a bajunk. A dokiját kinyomoztam és elmentem hozzá személyesen, sajna ő is csak széttárja a kezét.. Évek óta ez van, már több mint 15 éve. Beviszik, leszedálják, kiengedik.
A mi életünk pedig pokol, amikor otthon van. Félek tőle én is és a gyerekek is.. a szomszédok is. Nekem már gyomorgörcsöm van, amikor meglátom, még amikor épp jól van, akkor is.
Költözés kb. két év múlva lesz lehetséges a hitel miatt :((
Megőrülök, mit csináljak?? Kész idegroncs kezdek már lenni. Pont mi lakunk alattuk, így minket érint legjobban a dolog. A többi lakót is zavarja, de mi vagyunk a legjobban érintettek.
fel kéne bérelni pár cigányt, hogy egyik éjjel csöngessenek be hozzá, mikor pakolászik, addig nyomják a csengőt, míg ki nem nyitja az ajtót, aztán szépen bemennek hozzá, nem bántják, csak jól ráijesztenek, és kilátásba helyeznek neki egy jó nagy verést.
szerintem leszokna róla.
Na igen, itt egy jó példa a demokrácia csődjére, és a mai jogrendszer korlátaira. Oroszországban simán összevernék az illetőt.
Talán ügyvédhez kéne fordulnotok, hogy valahogy ki tudjátok tetetni. Talán erre is van valami rendelet vagy más jogszabály, ami véd a zaklatótól.
Azért gyűjtsétek a bizonyítékokat, arra nézve hogy veszélyezteti a gyerekeket például. Ha nem az övé a lakás akkor szerintem ki lehet tenni. Vagy gyámság alá lehetne hyelyeztetni, ha nem komplett.
Az ilyeneket ketreces ágyba zárták korábban, amíg a tévé be nem mutatta.
Én biztos hogy nem maradnék meg a békés tűrés talaján és megrendszabályoznám a faszit.
itt ti verésről meg rendőrről beszéltek...beteg!nem segítene!és hiba magyarázni el,nem tudja mit csinál.nem is emlékszik.nincs tisztában térrel és idővel.
először is:gyűjts aláírást a lakásban hogy kéritek,onnan lakoltassák ki.ha meg van a 263-AD ARÁNY,AKKOR A lakás képviselője fel kell keresse a legközelebbi hozzátartozót,vagy a gyámját(aki van) és nekik kell gondoskodni a többiről.
kitartás!!!!menni fog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!