Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családi béke hogyan lehetne...

Családi béke hogyan lehetne nálunk a szomszéd miatt?

Figyelt kérdés

3 éve vettünk egy lakást. Sajnos elfelejtették mondani, hogy a fölöttünk lakó 50 éves pasas hiperaktív időszakaiban egész éjjel dübörög, pakol, rámol, jön-megy... Én komolyan nem tudom, mikor alszik :(

Azóta megtudtuk, hogy skizofrén, és kb. havonta beviszik a pszichiátriára, (rendőrt hívnak a szomszédok, ők pedig a mentőt, benyugatózzák és viszik), ott van egy hónapot, de 3 hét múlva újra bekattan, és akkor elszabadul a pokol.

Éjjel mindenkit végigcsenget a lépcsőházban, kitöri az ablaküvegeket a bejárati ajtón, a kert tele van a lakásából ledobált szeméttel, üvegekkel, lábasokkal, könyvekkel.. és tehetetlenek vagyunk.

Beszélni nem lehet vele, mert nem érti mi a bajunk. A dokiját kinyomoztam és elmentem hozzá személyesen, sajna ő is csak széttárja a kezét.. Évek óta ez van, már több mint 15 éve. Beviszik, leszedálják, kiengedik.

A mi életünk pedig pokol, amikor otthon van. Félek tőle én is és a gyerekek is.. a szomszédok is. Nekem már gyomorgörcsöm van, amikor meglátom, még amikor épp jól van, akkor is.

Költözés kb. két év múlva lesz lehetséges a hitel miatt :((

Megőrülök, mit csináljak?? Kész idegroncs kezdek már lenni. Pont mi lakunk alattuk, így minket érint legjobban a dolog. A többi lakót is zavarja, de mi vagyunk a legjobban érintettek.

2010. febr. 9. 23:00
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam, nem alattunk, hanem FELETTÜNK lakik, és így halljuk egész éjjel a dajdajt meg a bútorpakolást, kalapálást. Most is, mintha költözne épp..
2010. febr. 9. 23:02
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
csendháborítás miatt nem lehet feljelenteni?akkor is elviszik,kiengedik?atyaisten...nagyon sajnállak,bár tudom ez nem segít :( nincs valami rokona?akinek lehetne szólni,hogy tegyék be valami intézetbe...ez tűrhetetlen!
2010. febr. 9. 23:06
 3/32 anonim ***** válasza:
81%
Igen , ez tök jó.A mi szomszédunk piál üvölt, betöri a kapun az ablakot, de én simán csak pofán szoktam baxni vagy két hetente.
2010. febr. 9. 23:07
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Te írtad, amikor 3 hét múltán bekattan, rendőr-mentő-pszichiátria. Amúgy mi számít nála bekattanásnak? Ha rászólnak ezekért, akkor kattan be? Így csak kihúztok 2 évet. Csak a vevőtök meg ne tudja:)
2010. febr. 9. 23:27
 5/32 anonim ***** válasza:
49%

fel kéne bérelni pár cigányt, hogy egyik éjjel csöngessenek be hozzá, mikor pakolászik, addig nyomják a csengőt, míg ki nem nyitja az ajtót, aztán szépen bemennek hozzá, nem bántják, csak jól ráijesztenek, és kilátásba helyeznek neki egy jó nagy verést.

szerintem leszokna róla.

2010. febr. 9. 23:52
 6/32 anonim válasza:
100%
Szerintem is ha a hatóság,orvos,rendőrség nem tud mit tenni,akkor le kell csapni mint egy legyet,szólj a férjednek!Vagy menj fel csengess be,és öntsd nyakon egy vödör hideg vízzel,jó tudom ez veszélyes lehet!De a közös képviselőtök sem tud ellene tenni semmit?De ha ez sem segít,akkor hívd a rend őreit amikor ezt csinálja,ha beviszik,akkor utána legalább tudtok pihenni!Ha másnap ismét ezt csinálja,akkor ismét hívd ki őket!Csak kitartás,egyszer csak megunják,és bent tartják!
2010. febr. 10. 00:00
 7/32 anonim ***** válasza:
86%

Na igen, itt egy jó példa a demokrácia csődjére, és a mai jogrendszer korlátaira. Oroszországban simán összevernék az illetőt.

Talán ügyvédhez kéne fordulnotok, hogy valahogy ki tudjátok tetetni. Talán erre is van valami rendelet vagy más jogszabály, ami véd a zaklatótól.

Azért gyűjtsétek a bizonyítékokat, arra nézve hogy veszélyezteti a gyerekeket például. Ha nem az övé a lakás akkor szerintem ki lehet tenni. Vagy gyámság alá lehetne hyelyeztetni, ha nem komplett.

Az ilyeneket ketreces ágyba zárták korábban, amíg a tévé be nem mutatta.

Én biztos hogy nem maradnék meg a békés tűrés talaján és megrendszabályoznám a faszit.

2010. febr. 10. 00:02
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
a gyámság alá helyeztetés jó ötlet, akkor csak eltávolítják a lakásból. nehogy már egy iskolás gyerek, de egy felnőtt is azért ne tudjon másnap koncentrálni a suliban, munkahelyen, mert egy ilyen zakkanttól nem tudnak aludni.
2010. febr. 10. 00:07
 9/32 anonim ***** válasza:
56%
Sztem meg nem verhetik meg meg vihetik be mert elvileg ő beteg. Tehát ha skizofrén. Júj, és milyen a 2 énje? Legalább kedvesek? Az egyik énje lehet lakberendező :D
2010. febr. 10. 00:08
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

itt ti verésről meg rendőrről beszéltek...beteg!nem segítene!és hiba magyarázni el,nem tudja mit csinál.nem is emlékszik.nincs tisztában térrel és idővel.

először is:gyűjts aláírást a lakásban hogy kéritek,onnan lakoltassák ki.ha meg van a 263-AD ARÁNY,AKKOR A lakás képviselője fel kell keresse a legközelebbi hozzátartozót,vagy a gyámját(aki van) és nekik kell gondoskodni a többiről.

kitartás!!!!menni fog!!!

2010. febr. 10. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!