Jogos a nő felháborodása?
Semennyire sem jogos a nő felháborodása. A férfi tudatában van a kockázattal és ezt logikus megoldással akarja megelőzni. Ha ez nem tetszik a nőnek akkor benne van a pakliban, hogy más dolog mozgatja a szálakat. Ennyi információból viszont csak azt lehet biztosan leszűrni, hogy a férfi felelősségteljesen gondolkodik.
27/F
Egyiküknek sincs. Mert egymásnak esnek ahelyett, hogy megoldást keresnének.
Ami jelen esetben kézenfekvő. Ha a nő nem akar óvszert, a férfi pedig biztos akar lenni abban, hogy megvan a kellő fogamzásgátlás, akkor menjen a hormonális verzió injekcióval. Akkor nincs óvszer, és a negyedévenkénti új injekciót akár a férfi is felírhatja, hogy tuti ne felejtődjön ki.
Mindenesetre maga a sztori elég gáz. Szép kis komoly kapcsolat az ilyen.
Szerintem ha nem akarnak gyereket semmilyen körülmények között, tök jogos, ez esetben nagyon is okos dolog a dupla védekezés. Nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem bízik a nőben (lehet, hogy csak a hibaszázalék nullázása miatt akar gumizni), bár én egyetértek azzal, hogy aki nem akar gyereket, gondoskodjon maga a védekezésről, és ne bízza a másik félre.
Mindazonáltal én rohadtul utálom a gumit, egyszerűen feleannyira nem élvezem a szexet gumival, mint nélküle, úgyhogy nem örülnék neki, viszont abban benne lennék, hogy másfajta kiegészítő védekezést alkalmazzunk.
N27
19:38
"Birkák!!!Miért pontoztatok le?? Igenis undorító a gumi,nagyon sok nő utálja"
Mi meg utáljuk a -hozzád hasonló- birkákat, meg a guminőket is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!