Jogos a felháborodása a ( volt) barátnőmnek?
15 éve ismerjük egymást, azóta jóban-rosszban kitartott a barátságunk, igaz, voltak kicsit hanyagolós időszakok is, amikor nem taliztunk, max. néha egy-egy sms, képeslap, e-mail stb.Mielőtt teherbe estem, sűrűn kerestük egymást, életünk minden egyes momentumát megbeszéltük, átbeszéltük.
Viszont én felkerültem Pestre, ő Fehérváron maradt, így nem taliztunk az utóbbi időkben.Megemlíteném, hogy azelőtt mindigis én kerestem fel őt, én mentem hozzá, vol t olyan, hogy 100 km-t utaztam le hozzá, aztán 2 órát, ha tudtunk beszélgetni.
2 hónappal ezelőtt megemlítette, hogy jön fel Pestre, talizhatnánk.Írta, hogy Óbudán lesz, összefuthatnánk valahol.Én ekkor már 6 hónapos terhes voltam, és nagy pocakkal nem akartam a város tulsó oldalára utazni, ráadásul úgy végzett volna, hogy este tudtunk volna csak talizni.Eljött a hét, mikor feljött, nekem netem nem volt msn-em, és hogy őszinte legyek, próbaképp megvártam, míg keres, mert telószámomat tudja.Nem keresett - természetesen.Egy hét múlva én írtam rá egy üzit,és még én kértem tőle elnézést, hogy kiment a fejemből, és egy csomó helyre kellett mennem, ezért nem kerestem.Erre ő kurtán-furcsán visszaírt, hogy "Jó szórakozást a továbbiakban a ( más) programjaidhoz."
Hogy őszinte legyek, szikrát nem kaptam, nagyon rosszul esett, amit írt.Ráadásul kiderült, hogy pont a szomszéd kerületben volt, mikor feljött, de akkor se keresett volna...
Azóta nem keressük egymást - kölcsönösen - én írtam legutóbb neki iwiw-en levelet ( 2 hónapja), amire azóta se jött válasz.
Ő nem véletlenül az a fajta barát, aki azért akar találkozni, hogy neked is elmondhasson mindent magáról? Ismerek pár ilyet, velük szoktram hasonló helyzetbe kerülni, felszívják a vizet (rám), ha nem jön össze a tali, mert ők ugye valódi program és látványosság, én pedig mertem kihagyni őket XD
Amúgy egyetértek az elsővel, a barátságban ketten vagytok, nem úgy van, hogy az egyik azon gürizik (plána hat hónapos terhesen), hogy összejöjjön a tali, a másik meg egy asztal mellett ülve várja, hogy csörögjön a telefon. Főleg ha régen megy ez, hogy kissé egyoldalú a barátkozásra való törekvés, akkor az már csak kirakat. nem, nem jogos a felháborodása.
25/N
Kicsit sem jogos a felháborodása, szerintem nagyon csúnyán viselkedett. Én azért reménykedek, hogy "észhez tér" és ő fog még egyszer közeledni hozzád..Sok sikert és nagyon jó babázást, ha meglesz a picurka!!!
28 hetes kismama
szerintem elcseszted... azt hogy nem volt kedved nagy pocakkal átmozdulni az egy dolog, viszont ezt előre megmondhattad volna neki - időben - és vagy felajánlhattad volna neki, hogy az első hétvégén mikor ráér, nálatok tölthette volna, így mindent bepótolhattatok volna.
Az hogy eltűntél egy hétre - mert szerintem az csak kifogás hogy nem volt net, telefonon simán felhívhattad volna, hogy bocs most nincs netünk vagy esgy sms-t küldhettél volna neki -az nekem is irtó sz@rul esett volna. Egy igazi barátnő ilyet nem csinál.
Utolsónak:
Tudod, amikor folyamatosan csak ADSZ a másiknak, az meg csak kapni szeret, akkor igencsak elgondolkozol, hogy érdemes-e még erőltetni bármit.
Az igaz barátnőségről meg az ő esetében sem lehet beszélni, mert jópárszor eljátszotta már a bizalmamat, dobott félre, mikor az ÉRDEKE úgy kívánta, és "vett elő", mikor éppen szüksége volt rám.Neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!