Ha el hanyagolom kicsit a páromat, talán észbe kap?
Két lehetősége van. Vagy dolgozik ennyit, ennyi pénzért, vagy nem dolgozik, és akkor nincs pénz. Mondanám, hogy válassz de nem mondom, mert rosszul döntenél, és amikor már rájöttél, hogy rossz döntés volt, akkor már nem lehet visszacsinálni.
Nem munkamániás, csak sok a munkája. Inkább örülj neki, és támogasd!
Az a baj, hogy olyan jó dolgod van, hogy van időd azon gondolkodni, hogy milyen rossz neked.
Milyen jó már, hogy mindenki egyből arra gondol, hogy nincs munkád és otthon unatkozol. Mert csak az otthon unatkozó, nem dolgozó nőknek lehet párkapcsolati problémája...
Szerintem ne tedd azt, amit leírtál. Semmit nem javítana a helyzeteden.
Inkább ülj le a pároddal és beszéld meg vele a dolgot. Ha nem ért a szép szóból lehet, hogy nem vagytok összeillőek, és inkább a kapcsolatotokról kellene elgondolkoznotok.
Én máshonnan közelíteném meg. Találj ki programokat, és szólj neki előre, hogy ezt találtad ki, legyen kedves szabaddá tenni magát. Mondjuk lenne egy étterem, amit kipróbálnál, akkor kérd meg, hogy pl. péntek este 7-kor legyen szabad, és vacsizzatok egy jót. Ha valami egésznapos programra vágynál, kérd meg legalább 2 héttel előtte, hogy szervezze úgy a dolgait, hogy mondjuk azon a szombaton ne dolgozzon, hogy el tudjatok menni. Csak az a kulcs, hogy mindig szólj neki időben, ne előző este, hogy legyen ideje úgy szervezni a dolgokat. Ha nem jó az általad kitalált időpont, kérd meg, hogy mondjon egyet, ami jó lenne neki. Szerintem ha neki is fontos vagy, ez változást hozna. Ha erre se hajlandó, az tényleg gáz, oké, hogy szorgalmas, meg sok a meló, de azért legalább minimálisan kell tenni azért, hogy minőségi időt töltsünk a párunkkal. Egy péntek esti közös vacsi azért annyira nem kéne, hogy lehetetlen legyen.
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!