Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves lány vagyok és még...

30 éves lány vagyok és még nem találtam olyan férfit akinek szívesen szülnék gyereket. Pedig szeretnék. Bennem van a hiba, miben kéne változtatnom?

Figyelt kérdés
Voltak kapcsolataim, meg szerelmes is voltam, de valahogy addig tartott, hogy jó együtt tölteni a szabadidőt, de a gyerekvállalás az már komolyabb dolog. Vagy azt éreztem, hogy a párom nem elég érett a gyerekneveléshez (és valóban nem is volt az) vagy az volt egy másik kapcsolatomban, hogy nem volt elég nagy a szexuális vonzerő az utolsó kapcsolatomban meg azt éreztem, hogyha ennek a férfinak szülök gyereket akkor akkor minden teher és munka rám fog rakódni, mert sajnos kifejezetten lusta volt. Nem tudom, valahogy egy férfinél se éreztem még azt, hogy én most kifejezetten neki szeretnék szülni, de egyedül meg semmiképp sem vállalnék gyereket. Szükség van apára a gyereknek.

2015. jan. 30. 15:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem mindenki alkalmas szülőnek, de ezt általában csak 30 körül fogják fel az emberek. Ebben a korban már más is számít azon kívül, hogy legyen egy pici baba, mindegy, hogy kitől és milyen körülmények között, majd minden megoldódik magától. Érettebben gondolkodva az ember átlátja, pontosan mivel jár a gyerekvállalás, és milyen típusú társ lenne ebben partner számára. Azt viszont jegyezd meg, hogy nem a férfinak, és nem magadnak szülsz.. ti a gondozói és nevelői lesztek, nem a tulajdonosai. Olyan szülőkre van szüksége, aki a saját kényelme elé helyezi őt, tehát egy lusta férfi abszolút nem jó választás, ne is vesztegesd az éveid ilyen ember mellett. Te eddig csapongtál az életben, olyan férfiakat választottál, akikkel már az elején sem terveztél hosszú távra, csak átmenetileg jó volt velük. Szerintem változtass a stratégián: olyan férfiakkal randizz, akik családcentrikusnak tűnnek, és emellett jól érzed magad vele, gyakran a szerelem lassabban köszönt be egy kapcsolatba, adj időt dolognak. Meg aztán egy szerelem sem olyan, mint a másik.. van elsöprőbb, van csendesebb, mindenki más és másért tudja szeretni őt az ember. 30 éves vagy, most már ne vesztegesd az időd olyan férfiakra, akik nem illenek az elképzeléseidbe. Szerintem neked abban kellene változtatnod, hogy ne keresd a tökéleteset minden szempontból. Legyenek prioritásaid, és abból ne adj alább, de azért kevés a szőke herceg az egyedülállók piacán, bizonyos dolgokban kompromisszumot kell kötni. Én pl. a megbízható személyiséget többre értékelem, mint a zsíros állást, persze nem baj, ha mindkettő bejön, de nem szabad egész életünkben ideálokat kergetni és elhajítani mindenkit, aki kicsit is nem illik a képbe.
2015. jan. 30. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

"en ferfi vagyok (33) majdnem radmozudltam :)

de amikor lattam hogy mennyi sok kapcsolatod volt mar meggondoltam magam"

Miért, neked férfiként csak 2 kapcsolatod volt? Ha nem, akkor semmi jogod megszólni a kérdezőt.

2015. jan. 30. 16:04
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, nagyon kevés férfi van már a mai világban. Mázlistának kell lenned, hogy találj ilyet. Csórólali, Zselépeti, Piásjózsi, Böszmeferi (khmm) minden sarkon akad. Nekik ne szülj.
2015. jan. 30. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
...és sajnos nőből is pont ugyanannyi a selejtes!!
2015. jan. 30. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:
93%

"30 éves lány vagyok és még nem találtam olyan férfit akinek szívesen szülnék gyereket."

ne a pasinak akarj gyereket szülni, hanem közösen akarjatok gyereket vállalni

2015. jan. 30. 17:27
 16/18 anonim ***** válasza:
89%
Rosszul választasz magadnak párt, először azt kellene eldöntened mik az elvárásaid a férfiakkal, kapcsolattal szemben. Nem kell hosszútávon olyanba belebonyolódni, aminél már az elején tudod ő nem az a személy, akivel el tudnád hosszútávon az életed képzelni. (ezt a gyereket szülni dolgot nem tudom értelmezni, mert ez nem tulajdonság, a tulajdonság az, amiket leírtál, és amik nem tetszettek a pasiban, valahogy erről az oldalról kéne megfogni a problémát és nem a gyerekszülés oldaláról)
2015. jan. 30. 18:21
 17/18 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek az utolsóval.

1. Először is döntsd el, milyen férfit szeretnél,de ne túl mereven,hogy azért maradjanak partiképes jelöltek, akik átmehetnek a rostán.Ha tudod,mit akarsz.

2. a következő lépés,hogy találj rá!Nézd,nem lehetünk naivak, és sem voltam az 25 felett:utána nehezebb párt találni.Nekem az egyetemen nem sikerült,utána elkezdtem dolgozni,ahol sok nő van,kevés férfi, és még kevesebb a nőtlen, normális férfi.30 évesen már nem várhatod a sült galambot, keresni kell a helyeket,ahol lehet ismerkedni.Nem feltétlen bulihelyre gondolok,bár ki tudja, ez is lehetőség,vagy bármi más hely,ahol új embereket ismerhetsz meg:túracsoport,nyelvtanfolyam,stb.

Mozdulj ki!Az ember elkényelmesedik,ha elkezd dolgozni,munka után általában hazamegy a lakásba és így eltelnek az évek gyorsan...Egy barátnőm társkeresőn ismerte meg a férjét... Szóval nem tudhatod,hogy botlasz bele az igaziba...Próbálkozni kell!Lehet,hogy lesznek félresikerült randik,de előbb-utóbb eljön az az egy,akinél érzed majd,hogy igen,ő lehet az...

3.Ne savanyodj be,ismerj meg új embereket,és ne lássák rajtad,hogy mindenáron palit akarsz.A fiúk az "izzadságszagú" lányokat,akik kétségbeesetten akarnak párt,kiszagolják és menekülnek.Van még időd,hogy legyen családod,de tényleg ne szülj olyannak,aki szerinted nem az igazi.Legyél türelmes, legyél vidám,életrevaló,öltözködj csinosan,és eljön majd,meglátod!

Egy 32 éves lány voltam,aki Pesten 9 évig kereste az igazit,és megtalálta!

2015. jan. 30. 18:58
 18/18 Kései Sirató ***** válasza:
Nem gondolom, hogy benned van a hiba. Legyél kitartó és találd meg az igazit. Sok sikert!
2015. febr. 18. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!