Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám magára költi a gyerektar...

Anyám magára költi a gyerektartás nagyrészét. Márciusban leszek 18. Kérhetem hogy édesapám onnantól nekem utalja a pénzt?

Figyelt kérdés

2015. jan. 28. 21:47
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, arra érted hogy anyukád abból a pénzből elmegy kozmetikushoz, fodrászhoz, magának vesz ruhákat stb?

Ha nem igy van, akkor gondolkozz el kicsit az előttemszólók kommentjein, mert igazuk van.

2015. jan. 28. 22:10
 12/39 anonim ***** válasza:
84%
mikor koleszos voltam,apám nekem adta a gyerektartást,nem anyunak.
2015. jan. 28. 22:13
 13/39 anonim ***** válasza:
81%
Leszavazhatod a válaszokat, attól még nincs igazad. :)
2015. jan. 28. 22:13
 14/39 A kérdező kommentje:
Igen 12-es, én is így gondoltam. Anyám meg csináltasson műkörmöket a saját pénzén.
2015. jan. 28. 22:14
 15/39 anonim ***** válasza:
95%

"anyukád abból a pénzből elmegy kozmetikushoz, fodrászhoz"

Mindig ezt a hülyeséget hozzák fel, ha az anya ellen akarnak szólni gyt ügyben. De könyörgöm, rá volt írva arra a bankjegyre, hogy az a gyerektartás? A gyt egy összeg ami hozzáadódik a havi költségvetéshez, amiből aztán lehet gazdálkodni. Amíg a gyereknek biztosítva van a normális életszínvonal, addig nem tudom anyuka miért ne mehetne el fodrászhoz...

2015. jan. 28. 22:17
 16/39 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, nem teljesen világos, neked most az a problémád, hogy hiányt szenvedsz valamiben? Nincsenek megfelelő ruháid, vagy nem kapsz eleget enni? Vagy csak az a gond, hogy nem kaptad meg idén az új almás telefont? Vagy el akarod bulizni azt a pénzt?

Ha az előbbiek, akkor szólj édesapádnak. Ha az utóbbiak, akkor pedig továbbra is csak annyit tudok mondani, költözz el szépen, és akkor majd meglátod mire elég a gyerektartás.

2015. jan. 28. 22:21
 17/39 A kérdező kommentje:
A mi köreinkben nem 10-15 ezer forint a gyerektartás. Sok elvált anya él kényelmesen a gyereke után kapott pénzből. Csak élősködnek.
2015. jan. 28. 22:22
 18/39 anonim ***** válasza:
87%

áhh, értem, szóval te más vagy, mint az átlag... :)

ezt a kérdést már többször feltetted, és mindig ugyanazokat a válaszokat kaptad

2015. jan. 28. 22:24
 19/39 anonim ***** válasza:
93%
baromi unalmas vagy, hónapok óta ezen bohóckodsz. Költözz apádhoz.
2015. jan. 28. 22:25
 20/39 anonim ***** válasza:
80%
az "élsősködő" anyád szült téged, te nagyon sötét...a ti köreitekben...haha...mi a baj, nem kaptál iphone 6-ot, csak 5-öt?
2015. jan. 28. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!