Anyám magára költi a gyerektartás nagyrészét. Márciusban leszek 18. Kérhetem hogy édesapám onnantól nekem utalja a pénzt?
Kérdező, arra érted hogy anyukád abból a pénzből elmegy kozmetikushoz, fodrászhoz, magának vesz ruhákat stb?
Ha nem igy van, akkor gondolkozz el kicsit az előttemszólók kommentjein, mert igazuk van.
"anyukád abból a pénzből elmegy kozmetikushoz, fodrászhoz"
Mindig ezt a hülyeséget hozzák fel, ha az anya ellen akarnak szólni gyt ügyben. De könyörgöm, rá volt írva arra a bankjegyre, hogy az a gyerektartás? A gyt egy összeg ami hozzáadódik a havi költségvetéshez, amiből aztán lehet gazdálkodni. Amíg a gyereknek biztosítva van a normális életszínvonal, addig nem tudom anyuka miért ne mehetne el fodrászhoz...
Kérdező, nem teljesen világos, neked most az a problémád, hogy hiányt szenvedsz valamiben? Nincsenek megfelelő ruháid, vagy nem kapsz eleget enni? Vagy csak az a gond, hogy nem kaptad meg idén az új almás telefont? Vagy el akarod bulizni azt a pénzt?
Ha az előbbiek, akkor szólj édesapádnak. Ha az utóbbiak, akkor pedig továbbra is csak annyit tudok mondani, költözz el szépen, és akkor majd meglátod mire elég a gyerektartás.
áhh, értem, szóval te más vagy, mint az átlag... :)
ezt a kérdést már többször feltetted, és mindig ugyanazokat a válaszokat kaptad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!