Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire bíztok a párotokba...

Ti mennyire bíztok a párotokban? 100%-ig megbíztok benne?

Figyelt kérdés
Most akár párkapcsolat vagy házasság,teljesen mindegy.
2015. jan. 26. 09:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nem. (és nem azért sajnos, mert én bizalmatlan lennék, hanem mert okot adott rá :( )
2015. jan. 26. 12:23
 22/31 anonim ***** válasza:
attól függ milyen szempontból. abban abszolút biztos vagyok, hogy nem csalna meg. viszont most pl. újrafestés előtt állunk, a szobák színének kiválasztását nem bíznám rá, mint ahogy ruhavásárlást, nyaralás megtervezését sem. nem azért, mert benne mint emberben nem bízok, hanem a szépérzékével meg a praktikusságával vannak gondok :D de ugyanígy ő meg nem bízza rám a tabletjét meg az elektromos kütyüjeit, mert ezer százalák, hogy valamit összetörök vagy működésképtelenné teszek :D
2015. jan. 26. 12:32
 23/31 anonim ***** válasza:
47%
100 %-ig senkiben nem bízok meg!
2015. jan. 26. 12:38
 24/31 anonim ***** válasza:
Én igen. Mondom ezt úgy hogy csaltak már meg, és váltam is. De Ő az a kivétel, akit mindig is kerestem. Nála erkölcsösebb, határozottabb, szeretőbb embert még nem láttam. Jobban bízom benne, mint saját magamban!
2015. jan. 26. 12:49
 25/31 anonim ***** válasza:

Ha nem bíznék benne, nem lennék vele együtt, és nem mentem volna hozzá feleségül.

Kiváló emberismerő vagyok, engem még soha, senki nem vert át, mivel zsigerből felismerem, ha valaki nem őszinte hozzám, vagy hazudik. Nem épp párkapcsolatban, hanem családban láttam elég példát az undorító hazug emberekre, kezdve anyámmal, tehát nemcsak hogy egyből felismerem, gyűlölöm is a hazugságot - családban, párkapcsolatban legalábbis.

A férjem soha nem adott okot a bizalmatlanságra. Annyira mesterkéletlen természetű, hogy semmi sincs távolabb tőle, mint ez.

2015. jan. 26. 13:23
 26/31 anonim ***** válasza:

ő az egyetlen akiben 100%-ig...

tabu mentesen tudok vele beszélni bármiről, bármennyire is kínos legyen a dolog...

2015. jan. 26. 14:42
 27/31 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Én egyszerűen csak ilyen hitetlen vagyok.
2015. jan. 27. 00:17
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes hogy akik azt írták hogy nem bíznak meg 100%-osan a párjukban, mind le lettünk pontozva...
2015. jan. 27. 11:07
 29/31 anonim ***** válasza:
28, ez magyarorszàg, làtod :) De hàt ha nem lehjet bennük megbizni! :D
2015. jan. 27. 12:26
 30/31 anonim ***** válasza:
Az a dirvább, hogy én 0%-ot kaptam arra a válaszra, amire az előző oldalon egy ugyanolyannal szöveggel meg 80%-ot.... Röhej!
2015. jan. 27. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!