Ti mennyire bíztok a párotokban? 100%-ig megbíztok benne?
Figyelt kérdés
Most akár párkapcsolat vagy házasság,teljesen mindegy.2015. jan. 26. 09:30
11/31 anonim válasza:
Amíg nem ad rá okot, hogy ne bízzak, addig igen, 100%-ig. 8 év alatt nem adott.
12/31 anonim válasza:
Sajnos nem. 5 éve együtt vagyunk, soha nem adott rá okot hogy ne bízzak benne, de valamiért nem tudok 100%-ig megbízni benne.
13/31 anonim válasza:
Igen. 38 év alatt már rengetegszer bizonyított.
14/31 anonim válasza:
Igen.
Ha nem így lenne, nem lennénk együtt.
15/31 anonim válasza:
Igen, mert 13 év alatt sosem éreztem azt, hogy becsapott vagy cserbenhagyott volna, még csak azt sem, hogy esetleg füllentett volna valamiben.
Szerintem a legmegbízhatóbb ember, akit valaha ismertem, lehet rá számítani, és ha bármit kérdezek, akkor is inkább őszintén megmondja a véleményét, minthogy tapintatból szépítené a dolgokat.
16/31 anonim válasza:
100 %-ig, sőt még jobban bíztam benne... De mivel az utóbbi időben észrevettem, hogy a seggecskéjét védve, füllentget nekem...már nem tudok benne ennyire bízni.
17/31 anonim válasza:
Magamban sem bízom meg 100%-ig, de a páromban ugyanannyira bízom, mint magamban. Annyira, amennyire én bízni tudok, annyira megbízom benne is.
18/31 anonim válasza:
Én senkiben sem bízom 100%- ig. Azt nem szabad. :)
19/31 anonim válasza:
Mit értesz megbízás alatt?
Egy drága okostelefont nem bíznék rá, mert tudom hogy eltöri.
Az életemet rábíznám.
20/31 anonim válasza:
Hanyszor adtam teljes bizalmat, megis kihasznaltak...innentol ha akarnek sem tudnek ferfiakban megbizni. Talan majd egyszer valtozik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!