Nem, én sem igazán bízom az emberekben, de attól még lehet ismerkedni.
2012. szept. 4. 12:26
2/12 anonim válasza:
szerintem pánikbeteg vagy, túlságosan szorongsz. a páromban maximálisan megbízom. az ismerőseimről tudom, h mit várhatok, hiszen ismerem őket a hibáikkal, személyiségjegyeikkel együtt. ott van tehát bizalom, de eltérő mértékű. idegenekkel én is óvatos vagyok, egészséges mértékben.
2012. szept. 4. 12:34
3/12 anonim válasza:
Hát ezt sose lehet tudni.
Bár mikor mondják a hírekben ezeket a szörnyű híreket akkor sokszor pszichológus is véleményt mond a dologról és szinte mindig azt nyilatkozzák, hogy igenis vannak jelek.
A szomszédok nyilatkozata, hogy rendes emberek voltak, nem gondolták volna stb, nem releváns.
Persze sok családtagnak, férjnek, feleségnek vagy nem tűnnek fel ezek a jelek vagy nem is akarják őket észrevenni.
Ismerkedni mindig kockázatos, de boltba menni is és a villamosra várakozni is. Nem szabad félelemben élni, mert elszalad melletted az élet.
2012. szept. 4. 12:34
4/12 anonim válasza:
Ha a túl sok hírt olvasol, nézel a tévében, előbb-utóbb tényleg úgy tűnik, mintha egy élhetetlen ország/világ lenne. Szerintem egyáltalán nem ilyen rossz a helyzet.
2012. szept. 4. 12:45
5/12 anonim válasza:
Én az évek során a sok csalódás után óvatosabb vagyok,de ennek elleénre nyitott a világra és a dolgokra.Talán megtanultam már leszűrni hogy ki az akinek hiehetek és ki az aki hazudik,egy előnyöm van hogy jók a megérzéseim és mindig bejönnek egy ember kapcsán és elég hamar letudom szűrni hogy ki az akiben megbízhatok.Persze 100% ra soha senkiben nem szabad!Nekem ez a véleményem hogy meg kell találni az arany közép útat.Én személy szerint nem nézek tv-t már 5 éve,és sokkal nyugodtabb az életem azóta.Nem mellesleg a tv sok dolgot felfúj és ferdítve közli.
2012. szept. 4. 12:49
6/12 anonim válasza:
Én már senkiben nem bízom meg fenntartások nélkül.
2012. szept. 4. 13:06
7/12 anonim válasza:
Nagyon sok és mély sebet kaptam "szeretett" embertársaimtól, kezdve a szüleimmel. A válaszom ebből következően nyílvánvaló: soha, sehol, senkiben, semmikor nem bízom, pláne nem feltétel nélkül.
Úgy vagyok vele, mint Agatha Christie Miss Marple-ja: minden emberről alapból feltételezi a rosszat, és szinte mindig igaza van.
2012. szept. 4. 13:20
8/12 anonim válasza:
Dr House szerint: "Mindenki hazudik"
2012. szept. 4. 13:29
9/12 anonim válasza:
Páromban 100%-osan bízok, ahogy a legjobb barátnőmben is, mindenki mást fenntartással kezelek.
24/N
2012. szept. 4. 14:06
10/12 anonim válasza:
Férjemben és szüleimben 100%-ban megbízom. A többiekben már sokkal kevésbé :D Meg kell válogatni, kiben bízik meg az ember, sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!