Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbíznátok a párotokban ha...

Megbíznátok a párotokban ha elutazna nélkületek egy hónapra?

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 14:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg. Egy hónap nem egy olyan hosszú idő..
2012. dec. 6. 14:40
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
Az én párom csak hétvégén jár haza. Egész héten messze van, akár csajozhatna is, sose tudnám meg. De nem teszi, rohan haza, és csak én létezem számára. Pedig eddig az összes nőjét csalta. Szóval én megbízom, de attól még te nem leszel okosabb, mert nyilván nem vagyunk egyformák. Ha jó a kapcsolatotok, és tudod hogy csak rád vágyik, akkor nem aggódj. Ha gáz van köztetek akkor van okod aggódni. Én azért nem aggódom, mert tudom hogy a páromnak én vagyok a mindene. Neked kell tudni nálatok mi a szitu.
2012. dec. 6. 14:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg. Régen én is elutaztam félévben egyszer 1 hónapra, 3 éven át. Megbíztak bennem, sőt én is megbíztam az itthon hagyottban. Nekem ez a párkapcsolat lényege. Aztán max nagyot koppan az ember, de az akkor is bekövetkezik ha nincs bizalom, addig kár ilyenre gondolni. Ha megcsalnak fájni fog így is, úgy is. Ha meg nem, és nem féltékenykedsz, lehet egy hosszú boldog életed :)
2012. dec. 6. 14:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
igen
2012. dec. 6. 14:43
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizalom kérdése. De egy hónap nem olyan hosszú idő. Én tudom, hogy az én párom nem csalna meg és ugyanez igaz rám is, ő is tudja, hogy én sem tenném. Nálunk nincs ebből feszültség. A kérdés az, hogy ti hogy álltok ehhez a témához.
2012. dec. 6. 14:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg kell. Ha nem bízol meg benne, az neked is rossz, meg neki is. Tudom h rossz, de egy hónapot ki lehet bírni:)
2012. dec. 6. 14:50
 7/17 A kérdező kommentje:
Megkell, mert nincs más választásom! Mi van akkor ha megcsal és nem derül ki?
2012. dec. 6. 15:10
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 évre menne, akkor is megbíznék benne. Mondjuk ilyen időtartamnál biztosan meglátogatnám, de a lényegen nem változtat. Megbízok benne.
2012. dec. 6. 15:10
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom 5-6 hetet van távol,és egyet itthon. Még is megbízunk egymásban, és 5 éve vagyunk együtt.

Ha nincs bizalom, akkor az a kapcsolat nagyon gyenge lábakon áll.

2012. dec. 6. 15:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
2 hetente egyszer látom a párom mégis tudom hogy sose csalna meg és ő is ugyanígy bízik bennem. Ez azon múlik hogy választottál. Ha egy nagymenő csajozós múltú pasival vagy akkor nem csodálom ha nem bízol benne. Nekem ilyen sose kéne. Az én párom rendes, nyugis, nem bulizós, csendes srác, tudom hogy sose csalna meg.
2012. dec. 6. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!