Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbíznátok ilyen esetben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbíznátok ilyen esetben a párotokban?

Figyelt kérdés
Távkapcsolat. Nagyon sokat veszekedtünk már! 4 hónapja vagyunk együtt! Kezdődtek a problémák az exével, aki nem hagyja békén! Folyamatosan sms-ek, telefon stb. Már én is beszéltem a lánnyal, "anyósom" is, de semmi! Hajnali 2-kor odaállít hozzájuk, hogy ott aludhat e stb. Mikor velem volt, pont akkor hívta fel a csaj, hogy találkozzanak. Persze a párom állítja, hogy nem találkoztak mióta együtt vagyunk. Tegnap este elment a haverjaival pokerezni, és kiderült hogy nem csak a fiúk voltak a pokeren. Hajnali 3-kor ért haza onnan. Nekem kezd sok lenni...ti mit tennétek? Megbíznátok benne? Előre is köszönöm a válaszokat! 18/l
2009. dec. 23. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szeretne téged és fontos lennél neki, akkor már kidobta volna egyszer úgy a csajt, hogy ne legyen kedve többet próbálkozni. Valószínű legyezgeti a hiúságát, hogy így kepeszt utána a csaj.

Az butaság, hogy te beszélsz a lánnyal, meg a srác anyja... jézusom :) Ha akarta volna, már elküldte volna a francba. Ez a fiú nem szeret téged, 4 hónap, távkapcsolat, meg még ez is? Nincs mire várnod, lépj tovább!!!

F/28

2009. dec. 23. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Figyelj... Egy szerelmes embert nem lehet leállítani, csak akkor, amikor Ő akarja. :D Nálam is volt már olyan, hogy exbarátnőmmel találkoztam (nem igazán ellenkezett), és akkor ott mondta a jelenlegi fickókája, hogy hagyjam békén, hát nem látom, hogy szenved (ott volt mellettem, eléggé jó kedve volt, megjegyzem), egy jót röhögtem, két puszival elköszöntem a lánytól, a fickója meg hüledezett. Aztán később kiderült, hogy azért, mert igazából engem szeretett még a lány. Lehet az ex is tud valami ilyesmit, fickóddal kapcsolatban.
2009. dec. 23. 15:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Barátom is beszélt már vele! Először szépen, aztán mikor nem hagyta abba kicsit csúnyábban. De a csaj hihetetlen, egyszerűen nem érdekli semmi! És ekkor beszéltem vele én...én is szépen kértem, hogy amíg velem van felejtse el. De azt mondta az ő dolga, pedig ez már az után volt, hogy a barátom elküldte a p...-ba! Nem tudom mi tévő legyek!
2009. dec. 23. 16:04
 4/4 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem így majd' 1 éves távlatban, hogy mi van veletek, mi lett ebből a dologból?

ha még olvasod a kérdésedet légyszi válaszolj

köszi

2010. okt. 11. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!