Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez, mit csináljak vele?

Miért van ez, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy szeretem az ázsiaiakat, de van egy olyan hülye szokásom, hogy nem érdekel más csak Nagy-Magyarország és nem tudok leállni, ilyenkor mi van? Most pl. ezt hallgatom: http://www.youtube.com/watch?v=_XPC6Y3d6CM

Magyar törit tanulunk most és minden egyes leckét megtanulok a magyarokról. Kb 2-3 órája még japán zenét hallgattam...most meg Kárpátiát és Magyarország érdekel. Ez normális, vagy választanom kellene?

(Mindig is büszke voltam rá, hogy magyar vagyok, és szeretek magyar lenni akárhogy is elcseszték az országot.)

Normális válaszokat kérek :)

13/L

2010. febr. 8. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen kicsit merész kijelentéseket teszel..Amúgy meg pont abban a korban vagy amikor gyorsan pörög minden körülötted,ez így helyes.
2010. febr. 8. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Én is így vagyok vele néha. Nem vagyok rasszista, van sok Ázsiai ismerősöm is és soha nem ítélkezek bőrszín alapján, mégis... Néha szívesen kitoloncolnám az összes kissebbséget az országból. Pedig már elég idős vagyok (hozzád képest) és mégsem sikerült megállapodnom egy vélemény (nézet) mellet... A gondolkodásmódom nagyon ellentmondásos. Néha így vagyok, néha úgy és nem hinném, hogy ez már valaha is változni fog. :S

20/L

2010. febr. 8. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Hallgass Hungaricát, jobb, mint a Kárpátia.

És tanulj szorgalmasan történelmet, mert a történelem az élet tanítómestere.

2010. febr. 8. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

Ez szerintem normális. :)

Szerintem dícsérendő, hogy 13 évesen kijelented, hogy büszke vagy a magyarságodra. Ez azt jelenti, hogy van identitástudatod, és ez jó, remélem, sosem fogsz mást mondani.

Az is normális, hogy más népeket is kedvelsz. Én imádom a görögöket, szeretek a helyi görögökkel is egy légtérben lenni, de úgy vagyok vele, hogy ennél több nem kell. Ugyanez van az arabokkal. Találkoztam eggyel-kettővel, szimpatikusak, jó tapastalataim vannak velük kapcsolatban, de ne jöjjön még 200 ezer arab.

Egyébként meg az ázsiaiak iránti vonzódásod, ha azt vesszük alapul, azért sem "gáz", mert bennünk, magyarokban is csordogál némi ázsiai vér. :)

2010. febr. 8. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként ajánlom figyelmedbe az Ismerős Arcokat. Profin szól a zenéjük, nagyon jó a hangzásuk, a pasinak jó énekhangja van és jók a dalszövegek. Nekem az Erdély 2003 a kedvencem, azon párszor el is sírtam magam....
2010. febr. 8. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Romantikus erőszak is nagyon jó.

Meg a Patrióta.

2010. febr. 8. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!