Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megoldani ezeket...

Hogyan lehet megoldani ezeket a problémákat?

Figyelt kérdés
A apárom nálunk lakik,de a felső szinten lévő külön fürdő és szobán kívűl minden közös a családommal.Viszont ő nem tudja elengedni magát és ami a konyhához fűzödik, azt tabunak veszi,pedig bármit csinálhatna,de egyedül van otthon akkor is max csak 1 kávét csinál. Ennivalót is inkább vesz magának, ahelyett h.menyúljon a hűtűben stb.Igaz a mikor én laktam náluk akkor én se nagyon tudtam otthon érezni magam,de ha már nagyon éhes voltam,akkor azért megpróbáltam legalább 1 szendvicset összeütni, vagy kaját melegíteni.A másik, hogy szeretnénk gyereket,de félek, hogy az anyám kisajátítja majd és elkezdi ő nevelni a ygerekte,mert nagyon szeret beleszólni mások életébe.Az unokaöcsémet is próbálja nevelni,de tesóméknak könnyá,mert ők nem nálunk laknak.Mi anyagi okok miatt nem tudunk elköltözni és anyut sem akarom megsérteni,pedig elég hamar megsértődik bármit is megszólok.Mitévő legyek?Hogyan tudjám rászoktatni a barátomat, hogy otthonosan mozogjon illetve h.anyu engedje majd a gyerekem úgy nevelni ahogyan én szeretném.?
2010. febr. 8. 07:54
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

A párodat folyamatosan szoktasd hozzá. sokszor kérdezd, hogy "nincs kedved egy kis.... enni?" és menjetek ki együtt a konyhába, aztán egyszer kérd meg, hogy "légyszíves csinálj nekem olyan finom szendvicset, mint a múltkor". Azt, meg hogy anyukád ne szóljon bele majd annyira a gyereknevelésbe, egyféleképpen tudod intézni, ha beszélsz vele erről:)

2010. febr. 8. 08:02
 2/2 anonim ***** válasza:
nem off ,csak saját tapasztalat...ha a párod már most nem érzi otthon magát és nme mozog otthonosan nálatok akkor én addig biztos nem szülnék gyereket mig nem rendezödik ,ja és anyukával egy fedél alatt sem ...nem tudom mennyui idös vagy van e még idöd..ha tehetitek várjatok...anyukával meg tisztázni kell..megköszönni h titeket felnevelt,de elmondani ,h a kicsi a ti gyereketek és szeretnétek megbirkozni a feladattlal egyedül...biztos lesz majd amiben a segitségét kéred ..egyenlöre érje be ennyivel...
2010. febr. 8. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!