Mi van ha két operációs rendszer van gépen? ( Win7 és XP ) Hogy lehet ezeket a problémákat megoldani?
Figyelt kérdés
Na szóval először az volt, hogy a Win7 nem akart betölteni, de most már az XP se tölt be, hogy lehetne megoldani, hogy betöltsön az XP?
Tegnap lett feltelepítve az XP másik partícióra a Win7 mellé.
2010. aug. 31. 09:12
1/7 anonim válasza:
Mert mindig először a RÉGEBBIT kell feltenni. Vagyis előbb az XP-t, aztán a hetet. A Win7 már felismeri az XP-t, és nem rontja el. Fordítva nem igaz.
2/7 A kérdező kommentje:
valami megoldás van?
2010. aug. 31. 10:54
4/7 anonim válasza:
nem kell formázni simán vissza hozható itt részletesen leírták Vistáról szól de ugyan ez az eljárás a win7-nél is
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Hát igen, én is linux-párti vagyok, csak éppen az nem megoldás erre a problémára. Vagyis igen, de egy kicsit ágyúval verébre stílus. Ezért nem kell linuxot használni, az előző (fixmbr-es) viszont egy jó ötlet
7/7 anonim válasza:
Na igen :) Csak lusta voltam utánajárni annak, hogy a csak a GRUB-ot hogyan telepítheti fel külön és azért javasoltam a linuxot, mert ugye az alapból tartalmazza a GRUB-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!