Gazdag jóképű barátomat, hogy megfogja a barátnője felcsináltatta magát. Mit tehet ilyenkor? Hogy beszélje rá az abortuszra?
11: és ezt miért csak most írod? :D
Vagy kamu az egész?
Ha valóban így van, én elmondanám a lánynak, hogy nem leszek vele, hiába terhes. Ha megszületik a gyerek, akkor pedig mindenképpen apasági vizsgálatot kérek, hogy valóban az én gyerekem-e. De utána is csak a gyerekkel akarom tartani a kapcsolatot, vele nem.
Ha valaki nem akar gyereket, tegyen érte. A férfi esetében ez azt jelenti, húzzon óvszert! Ha én nem akarok gyereket, akkor én teszek érte, nem a másiktól kell várni a saját problémám megoldását.
Amúgy akár tabletta mellett is lehet terhes valaki, elég annyi, hogy megy egy picit a hasa egyik reggel, és nem tud felszívódni rendesen, és még gondos szedés mellett is van kockázata.
A barátod így járt, rávenni senkit nem lehet abortuszra, ha maga nem akarja azt. A barátod két dolgot tehet: ha jó a kapcsolata a lánnyal, akkor együtt maradnak, megpróbálják családként folytatni. Ha csak dugni tartotta a lányt, de hosszabb távon nem kér belőle, akkor szakít, és viseli az anyagi következményeket. Az, hogy a gyerekkel milyen kapcsolatot alakít ki, rajta múlik, de az anyagi felelősség alól nem lehet kibújni.
Én nem okolom a nőt. A férfi volt hülye. Egyértelműen. A saját fejét verheti a falba, többet nem tehet, már késő. Ilyen az élet. Előre kell gondolkodni, nem utólag.
Csak egy megjegyzés:
A barátod már nem srác, hanem férfi.
A barátnője meg szinte még tinédzser.
Ez a párosítás sem azt mutatja, hogy a barátod egy lángelme.
A barátod így járt. 29 évesen kezdett volna egy korabelivel, aki nem a terhességre játszik." - váááááá, bocsánat, ez nagyon fájt... valójában a korabeliek között lett volna sokkal nagyobb esélye a ketyegő biológiai órájú nőre, valszeg pont ezért is kezdett egy fiatalabb korosztállyal.
OTT A PONT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!