Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg lenne esélye elvinni...

Tényleg lenne esélye elvinni a lányunkat?

Figyelt kérdés
Exemmel fél éve csak egymás mellett élünk, kimondva is rég vége volt, de mivel majdnem 1 évig nem dolgozott (illetve alkalmi munkája volt; heti 1 nap, meg feketén ment építkezni pár hétig), nem raktam ki, gondoltam jó fej leszek, ugyan hova menne, meg miből. Nekem régóta új párom van, közös babánkat várjuk. Már terhes voltam, amikor megszűnt a munkahelyem (teljesen, az egész céget felszámolták). Jelenleg nem dolgozom, ugyan mit, hova vesznek fel pocakkal?! Az ex azt mondogatja, hogy nem vihetem el a lányt, és úgyis neki ítélnék, mert nekem most nincs munkaviszonyom- meg amúgy is kevesebb év hisz fiatalabb is vagyok, gyeden-gyesen is voltam. február-márciusra tervezzük, hogy összeköltözünk az újjal. Amikor megszületik a pici, én jogosult leszek gyedre is, mivel előtte folyamatosan dolgoztam, mellesleg jobb fizuval, mint az ex. De addig nincs jövedelmem. A párom jól keres, imádja a lányomat, mellesleg anyumék is segítenek, ha kell. Az exem minimálbért kap, albérletben él (vagyis még élünk), és csak szeptember óta dolgozik (tavaly novembertől addig nem volt bejelentett munkája, meg többnyire semmilyen). Szóval tényleg van esélye, hogy neki ítéljék Törpillámat? Házasok nem vagyunk, papíron még élettársak sem. (Láttam egy kérdést pár napja, szerintem pont ő tette fel, de minden éremnek ugye...)

2015. jan. 20. 07:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
semmi esélye, menj bíroságra legyen lefektetve a láthatás és a gyt is
2015. jan. 20. 19:21
 22/22 A kérdező kommentje:

Még annyit hozzátennék, hogy az előtt mondtam már, hogy menjen el, hogy terhes lettem, nem volt rá hajlandó, "csak ezért xsak azért még egy kicsit had maradjak" ez tart kicsit több, mint fél éve. És többnyire nem a kislány volt az indok. Csak most, hogy 1-1,5 hónap múlva elmegyünk...

Egyébként köszönöm Mindenki válaszát!

2015. jan. 21. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!