Tényleg lenne esélye elvinni a lányunkat?
Nem, nem fél éves a kapcsolat, és igen, meg is csaltam, a miért lényegtelen.
Harcolni én nem szeretnék, de úgy vélem mindenképpen jobb körülményeket tudnék biztosítani a kicsinek. (csak a gyedem jóval több, mint a minimálbér, és ha a pici is nagyobb lesz, és megy oviba több eséllyel találok újra munkát)
Én nyugodtan, békésen szerettem volna ezt megoldani. Azt is megmondtam, hogy nálam lesz, de korlátlanul láthatja, nem kell ragaszkodni a két héthez (persze előtte mindig szóljon, ha jönne). Ez szerintem korrekt megoldás lenne, már csak azért is, mert nagyon összevissza dolgozik. Hol reggel 6-tól, hol 8-tól, hol du 2-3-tól. És természetesen nem hétfőtől péntekig tart a munka.
Továbbá kijelentette, ha nálam lesz Törpi, akkor egy fillért gyt-t nem fizet. Szóval úgy vélem, a félrelépés ellenére, az én ajánlatom még mindig korrektebb. De, ha ő nem fizet, akkor tényleg nem láthatja majd a lányt. Nem mintha az ő 15e Ft- jára lennék rászorulva. Jövedelmem nincs, de félretett pénzem- nem kevés- van, neki csak adóssága (még régesrégről)
Ez nem úgy működik, hogy ha nem fizet, eltiltod tőle.
Ezzel csak azt éred el, hogy kapsz egy jó kis büntetést, ha panaszt tesz rád a bíróságon.
Nem a pénzfizetés alapozza meg a láthatás jogát.
Ugyanakkor a pénz behajtása érdekében természetesen te is léphetsz, ha a megállapított gy-t nem fizeti.
Egyébként nem egyedül az anyagiak az egyetlen szempont, amit a bíróság figyelembe vesz.
Kedves Utolsó! Sajnos a te válaszod nem nagyon vitt előre. Eredeti kérdésben főleg.
Egyébként én még azt is meg merném kockáztatni, h csak azért szeretné ennyire a lányunkat, hogy engem bántson/bosszantson.
Én nem pontozok le senkit. A megcsalás miértjeibe sem megyek bele (csak egy példa; nem elég, h nem dolgozott, nem is próbált munkát keresni, ami elég frusztráló, mert más, ha nem talál. de ennél nyilván összetettebb a dolog, és nem is ez a fő szempont). És igen, tényleg nem volt szép tőlem, ezt beismerem.
A korlátlan láthatás, mint megoldás nem tudom miért ne lehetne megoldható?! Mi is így voltunk anno apámmal.
Nem mondtam, hogy nem szereti, de ha józanul végiggondolja, nem ő a "jobb" a lányunknak.
De gyedet nem fogsz kapni, ha nincs munkahelyed, mert ahhoz a szüléskor is kell, hogy legyen munkaviszonyod. (és nem elég csak az eddig munkában töltött idő)
Egyébként sok sikert, reméljük minden jól alakul!
"A (volt) párom másfél éve folyamatosan csal engem, de a lányunk (4 év) miatt nem akartam elmenni. Viszont most terhes a szeretőjétől. Igy nyilván nem maradhatunk együtt, viszont nem akarom, hogy elvigye, és egy ilye erkökcstlen nő nevelje a lányomat. Nekem van munkám, ugyan csak minimálbéres. Az ő munkaviszonya decemberben megszűnt, és terhesen nem hinném, higy találna mást. Szóval, össze akarnak költözni a pasival (vagy az anyjához akar menni, nem tudom). A lényeg. mennyi esély van arra, hogy én kapjam Törpét? Mellettem szól, hogy megcsalt, és hogy nem dolgozik?"
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Apuka azt írja,hogy 3 múszakban dolgozik,segítsége nincs,akkor hogy oldaná meg a gyereket? Sehogy,mert gondolom a minimálbérből nem telik egyszerre albérletre meg babysitterre is.Azt írja,a kislány az anyját szereti jobban,az anyjához ragaszkodik,de ő azért elvenné...no comment.Apukának sem a gyerek érdeke számít az már biztos.
Kérdező: nyugi,nem fogja senki neki ítélni,sem anyagilag nem tudná megoldani,se semmilyen más okból.Neked lesz gyeded,ott a párod (aki dolgozik bevétele van) a szüleid segítségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!