Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki megy valahova holnap...

Mindenki megy valahova holnap 20. -a alkalmából, engem miért nem képesek az anyámék elvinni sehova?

Figyelt kérdés
Mindenki megy vagy tűzijátékra vagy akármilyen programra, engem meg sehova nem képesek elvinni. Egyedül meg nincs a közelben semmi érdekes, ahova el tudnék menni.
2013. aug. 19. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:

hány éves vagy, nemed, hol laksz?

Egy kis infóba nem halnál bele.

2013. aug. 19. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Haverok?
2013. aug. 19. 18:26
 3/10 A kérdező kommentje:
Nincsenek haverjaim
2013. aug. 19. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
kor? hol laksz?
2013. aug. 19. 19:04
 5/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok egyedül unalmas bárhova is elmenni.
2013. aug. 19. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez most... egy hiszti?

Itt vagy 16 évesen és az a bajod, hogy van egy nemzeti ünnep és a szüleid nem visznek el sehová szórakozni? Felnőttek, együtt vannak, ha ők otthon akarnak maradni, nem kötelesek téged szórakoztatni 20-án. Főleg, hogy nem 8 éves vagy, hanem 16.

2013. aug. 19. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Engem se vittek sose el a szüleim a nemzeti ünnep alkalmából ide-oda. Sőt, én most a nemzeti ünnepen dolgozni is fogok, anyukám is. Na és akkor?

18/L

2013. aug. 19. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem mindenki megy, én sem kívánkozok oda a nyomorba.
2013. aug. 20. 07:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Ott ülsz az internet előtt.

Keress egy programot, amire szívesen elmennél.

Aztán nézd meg, hogy hogyan lehet eljutni oda, és visszajutni haza.

Menj el, és érezd jól magad :)

Azért mert TE töketlen vagy, nem a szüleidet kell hibáztatni, hogy nem a kényed-kedved szerint hurcolásszák a kis popsidat ahová kívánod:)

2013. aug. 20. 09:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem sem vittek soha sehova, anyám lusta, mint a föld, egész nap fekszik és ki sem mozdul. Most már idősebb vagyok, így nem csinálok ebből gondot, elmegyek a barátaimmal ők meg penészedjenek itthon. Kicsi koromban én is mindig irigyeltem az olyan családokat, akik legalább esténként benn sétálnak a városban, strandolnak, nyaralnak, én meg itthon ülök és nézek, ahogy anyám. De most már úgy vagyok, hogy nem kell nekem olyannak lennem, mint a szüleim, én sajnos nem tudok egész nap semmit sem csinálni, ahogy ők (anyám nem dolgozik, nem takarít, az egész nap fekszik címszó alatt az értem, hogy egész nap fekszik).
2013. aug. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!