Mennyasszonyom azt mondta a facebookon, a chat ablakban, csak a fontos emberek vannak neki beállítva. Az egy éjszakás kalandja akkor miért van beállítva?
ma 15:06
Szerintem azért ez érthető nem?Most fordított esetben ő mit szólna,ha egy volt ex egyéjszakásom lenne ott,és ezt még annó közöltem volna vele,hogy a fontosabb emberek vannak nekem beállítva a facebookon.Neki van kb 300 ismerőse,és kb 7 ember van neki bejelőlve,többek közt én is.Most ha nekem be lenne jelőlve,a testvérem,a 2 legjobb haverom,és ő,plusz egy ember,aki az egyéjszakás kalandom volt és ő tudja ki az,akkor ő mit szóla vajon?
Igaz nem tudom te férfi vagy nő vagy e,de te mit szólnál?Még akkor is ha nem beszélgetnek már.Nem gondolkodnál el rajta kicsit?
Arra nem gondoltál, hogy a szexen kívül a szellemiség is fontos lehetett neki abban az egyéjszakás kalandban? Hogy esetleg a baráti kapcsolat megmaradt? Nekem is volt olyan férfi az életemben, akivel egyszer vagy kétszer szexeltem a mostani barátom előtt és jóban vagyunk, persze d.ugás már nincs. De attól miért ne lehetnénk jó viszonyban?
Ha pedig titkolnivalója lenne pont a csávóval kapcsolatban, meg se bízott volna azzal, hogy lépj be a Facebookjára...túlspirázod a dolgot.
30N
ma 15:18
De persze nem zárom ki,hogy csak szex volt,ahogy ismerem full hülyékkel nem áll szóba.Lehet igazad van,hogy túl reagálom,nem véletlenül tettem fel a kérdést,mert kiváncsi vagyok ki hogyan vélekedik vagy vélekedne.
Azt azért jelzem,hogy nem vagyok egy naiv és féltékenysem.Egyébként szerintem fordított esetben,lehet te is kicsit elgondolkodnál,max tullépnél rajta és nem foglalkoznál vele.És persze igen,nyilván nem engedne belépni ha valami lenne.De azért szerintem mindenki egy kicsit furcsálná,legalábbis szerintem.Kérdőre nem fogom vonni,mert ennyi idő után hülyeség lenne.Egyébként meg ti nők,vagytok az ilyenért a legjobban felháborodva,fordított esetben,és ezt nem bántásból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!