Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyasszonyom azt mondta a...

Mennyasszonyom azt mondta a facebookon, a chat ablakban, csak a fontos emberek vannak neki beállítva. Az egy éjszakás kalandja akkor miért van beállítva?

Figyelt kérdés
Tudom hülye facebook mizéria,én nem is nagyon szoktam használni nem ott élem az életem,na de azért erre felfigyeltem.2.5 éve vagyunk együtt,elöttem pár hónappal volt egy egyéjszakás kalandja.Még beszéltünk régebben,erről a facebook hülyeségről,ki mennyit használjameg mire.És emlékszem hogy mondta,hogy a számára fontos emberek vannak beállítva neki a chat részen.Az kb 6-7 ember és az az illető is közte van.Erre úgy jöttem rá,hogy megkért egyszer,hogy lépjek be neki,mert éppen dolgozott és valami fontos üzenetet várt és ő nem tudott belépni.Arra lettem figyelmes,hogy az ember még mindig bevan neki állítva.Nap mint nap chatel a testvérével vagy a barátnőjével,szóval már rég átálíthatta volna.Sőt egyszer már átálította.Azért is furcsa,mert mindig figyelt a beállításokra.Lehet én vagyok hülye és kombinálok,de nektek ez nem lenne fura?Én nem vagyok alapvetően féltékeny típus,soha nem is voltam.
2015. jan. 19. 13:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
A bizalom ott hibádzik, hogy ő azt az embert ezek szerint fontosnak tartja. Persze lehet hárítani és kiforgatni a kérdést, de az annak is a jele hogy valami nincs rendben.
2015. jan. 19. 14:25
 12/26 A kérdező kommentje:

ma 14:25

A baj az,hogy nem tudom,hogy azóta van így,vagy már átálitotta.Mert arra is gondoltam,hogy úgy maradt.Ezt valahol meglehet nézni a facebookon hogy mikor állítottam a saját profilomon valamit?

2015. jan. 19. 14:33
 13/26 anonim ***** válasza:
Chat beállítások nem dátumozódnak. Az egyedüli nyom a mentett beszélgetések között lenne, hiszen úgy tudni lehet hogy beszélnek -e vagy sem (már ha nem törli a beszélgetéseket). Én rákérdeznék az tuti.
2015. jan. 19. 14:36
 14/26 A kérdező kommentje:

ma 14:36

Pofátlanság vagy nem,de belenéztem a beszélgetésbe.Az utolsó beszélgetés az megismerkedésünk elött volt kb 4 hónappal.Akkor kitörölte volna azt is gondolom,de nem törölte.Szóval nem tudom eldönteni az a helyzet.Most így 2.5 év után kérdezzek rá,hogy figyelj,minek van beállítva az az ember?

2015. jan. 19. 14:41
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ejtsd a témát, csak véletlenül maradt fenn. Nem kell a feszkó és mélyen hallgass arról is, hogy belenéztél a beszélgetésébe.
2015. jan. 19. 14:42
 16/26 A kérdező kommentje:

ma 14:42

A furcsa az,hogy úgy emlékszem,akkor mások is bevoltak neki állítva,ez kb úgy 3-4 hónapja volt.Az a baj nem emlékszem pontosan,hogy ugyanazok az emberek vannak e neki beállítva mint akkor 3-4 hónappal ezelött.Úgyemlékszem más is bevolt neki,szóval lehet hozzányult azóta,és még sem vette ki az ismerősök közül.

2015. jan. 19. 14:51
 17/26 anonim ***** válasza:
Mégsem beszélgetnek ezek szerint.
2015. jan. 19. 14:54
 18/26 anonim ***** válasza:
Bár most nézem hogy lehet üzeneteket egyenként is törölni, de ez elég macerás lenne és minek tartotta volna meg a régi üzeneteket?
2015. jan. 19. 14:56
 19/26 A kérdező kommentje:

ma 14:54

Nem ezek szerint nem.De akkor minek van ott?Hátha ráír majd a csávó vagy mi?Na mindegy,lehet én látok bele többet.

2015. jan. 19. 15:01
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez paranoia, de azért érthető. Ha én lennék ilyen helyzetben én is megnéztem volna, és ha nem szűnne a gyanúm akkor más módszert is bevetnék.
2015. jan. 19. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!