Miért kapják a gyerekek ezeket a félrevezető tanácsokat?
Figyelt kérdés
Számos bántalmazott fiatal kapja azt a választ, hogy tűrjön, mert mi lesz ha intézetbe kerül. Tudjátok, hogy kiskirályként élnek az "intézetben" a gyerekek az itt leírt sorsokhoz képest. Az intézetet azért tettem idézőjelbe, mert ilyenek már nem léteznek. Családi házas kis közösségekben, 2-3 fős összkomfortos szobákban élnek. Főznek, mosnak rájuk napi háromszori étkezés mellett. Zsebpénzt kapnak, kimenőjük van. Ha beszélsz velük elmondják, ha tehetnék, az életben nem mennének többé haza. Akkor tényleg jobb tűrni, mint normál körülmények közé kerülni?2015. jan. 17. 21:07
31/31 anonim válasza:
Sajnos ebben igazad van. De ennek sem a kérdéshez, sem a válaszokhoz semmi köze.
Én meg egy marhára gazdag család mellett élek, ők is kiskirályként élnek, de azért tudom, hogy nem mindenki él úgy, ahogy ők.
És ha végigolvasod a válaszokat, láthatod, hogy azt senki nem írta, hogy jobb a gyerekeknek otthon, ahol az alkoholista szülő veri őket (megjegyzem, a kérdésed sem erre vonatkozott), csak azt, hogy nem olyanok az intézetek, amilyennek te leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!