Ne csinálj ügyet belőle, de kérd meg szépen, hogy ezentúl, ha lehet, ne a gyerek előtt verjen, hanem kettesben. Lehetőleg minél gyakrabban, hiszen az asszony verve jó, az igazi férfi pedig megmutatja az erejét és hogy ki az úr a háznál.
2015. jan. 17. 15:45
2/12 anonim válasza:
Nincs eleg bajod a valassal?
Orulj neki hogy vege es zard le kulturaltan ne a bosszu vezessen.
valjatok el es ezt az egy veresd bocsasd meg neki mint bucsuajandek.
Csak magadat farasztod ha rendorsegre stb rohangalsz es a gyereknek meg rosszabb lesz
2015. jan. 17. 15:48
3/12 anonim válasza:
Én külön ügyet kizárólag azért nem csinálnék belőle, mert épp elég lesz a válást elintézni. Ha viszont befolyásolhatja a gyerekek elhelyezését, és bizonyítani tudom, hogy agresszív, akkor elővenném. Aki nőt megüt, amellett a gyerekeimet sem érzem biztonságban.
2015. jan. 17. 15:54
4/12 A kérdező kommentje:
A gyerekek mindenképpen nálam lesznek elhelyezve. Ezt nem befolyásolja az incidens.
2015. jan. 17. 15:56
5/12 anonim válasza:
Nem mindegy hogy mennyire ütött meg.
Ha látlelet felvételére alkalmas módón, akkor kérj látleletet. Azt nem tudom, hogy ez hogy megy de úgy tudom pénzbe kerül és nem tudom kell e vagy lehet e kérni számlát róla, de ha kell a késöbbi behajtáshoz, akkor kérj.
És ettől kezdve az a kérdés, csinálj e ebből ügyet, vagy csak fizetettsd e ki vele a látlelet árát, stb.
Ha nincs nyoma a verésnek akkor már nehezebb a kérdés mert nehezebben tudsz ügyet csinálni belőle.
2015. jan. 17. 16:02
6/12 anonim válasza:
Persze, hagyd csak annyiban, majd a gyerekek megtanulják, hogy nem lesz semmi következménye annak, ha megütnek valakit, vagy nem kell semmit tenni, ha őket megütik.
2015. jan. 19. 16:12
7/12 anonim válasza:
Néhányan nem értik a humort, hogy lepontozták az elsőt és utolsót.
AZ eszedre hallgass!
2015. jan. 20. 01:05
8/12 anonim válasza:
Nem az eszed mondja, SzVSz, hanem az önérzeted.
Az eszed mérlegelte volna a következményeket, az utánjárást (bizonyítást, hercehurcát), satöbbit... aztán döntött volna.
Szóval pont fordítva. :)
Kérdés, hogy melyik a fontosabb?
Az önérzeted, vagy a kapcsolat mielőbbi lezárása, a legkevesebb mellékhatással?
Bárhogy is döntesz, az a te döntésed.
2015. jan. 20. 10:43
9/12 anonim válasza:
Mit tennék? Megköszönném neki, hogy törődik velem. A gyerekeket megnyugtatnám, hogy látjátok, ilyen egy igazi férfi. Majd a válás után is összejárnék vele péntek esténként pofozkodni, mert hát az ugye teljesen normális, elfogadott dolog, amint itt a válaszokból látom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!