Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tudok tenni...

Szerintetek mit tudok tenni hogy leszáljon rolunk?

Figyelt kérdés

Nos problémám a következö.

A páomnak felbukkant egy régi Ex-e kb 7 évig le se szarta, 2honapot voltak eggyütt és most meg kitartoan probál minket szétugrasztani a párom nem akar töle semmit de mindig azzal mentegetözik hogy öse ami persze nem igaz mert a leveleiböl,és az sms-ekböl kapásból le lehet vágni hogy mit akar ujra össze akar vele jönni mert kidobta a barátnöje.Nekünk meg nemsokára babánk születik és nem akarom hogy egy ilyen senkiházi belekobtálkodjon a családomba folyamatossan keresi és ecseteli e-mailon a páromnak a legaprobb hibáimat.Momdjuk a párom tud mindent ugyhogy nem tud vele ujjat mondani,mit csináljak talizzak vele én és nem tul kedvesen külgyem el vagy csak egyszerüen sz@rjam le!

2010. febr. 7. 12:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Sz@rd le. Váltsatok telefonszámot, csináljatok új emailt stb. Ha a lakásotokra jön akkor keményíts be, amúgy ne. Ha nem száll le rólatok, akkor jelentsd fel zaklatásért
2010. febr. 7. 12:43
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

1. Ha 2 hónapot voltak együtt, iszonyatosan nagy szerelem lehetett. Ha érte képes visszamenni a párod, még a baba ellenére is, akkor tegye.

2. Mondjuk nem értem. Azt írtad, hogy "kidobta a barátnője" ezért kujtorog most a párod körül.. Akkor fiú az ex. Ezen esetben meg mit akar egy terhes lánytól??

2010. febr. 7. 12:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hét évvel ezelőtt és csak 2 hónapig,még ki sem ismerték egymást. Na menjen az ilyen faszi a fenébe. El kell küldeni melegebb éghajlatra, és ha nem ért belőle ügyvédet keresni, aki majd hivatalosan fel szólítja levélben, hogy ennek jogi következményei lesznek, ha nem áll le.
2010. febr. 7. 12:52
 4/15 A kérdező kommentje:
A párom nem akar töle semmit mert ami egyszer nem ment az késöbb se fog. Elöször azt hittük csak kapcsolat tartás végett írt neki levelet de de számomra hamar kiderült hogy más is van a dologban! Persze párom nem hitte el mikor mondtam neki csak a következö levele után mikor már találkozni akart vele természetesen kijelentette hogy a " barátod nélkül" .
2010. febr. 7. 12:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy a párodnak kellene határozottan lezárni a dolgot. Ha másképp nem megy, hát nagyon csúnyán. Abból talán érteni fog.
2010. febr. 7. 14:01
 6/15 anonim ***** válasza:

azt nem értem, hogy a párod minek válaszolgat a levelekre, minek veszi fel a telefont?

egyszer határozottan meg kell neki mondani - ne te, hanem a párod - hogy nem akar tőle semmit, hagyjon benneteket békén, mert boldogok vagytok, babát vártok, felejtsen el, keressen hozzá illőt

2010. febr. 7. 14:23
 7/15 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:52

Haha, milyen jogi következménye van annak,ha valaki ír egy levelet az exének?

2010. febr. 7. 14:29
 8/15 anonim ***** válasza:

üsd le:)

csak viccletem, de tényleg a párodnak kell határozottan lépnie. Ha nem akarja akkor feltételezem fellobbant benn vmi a múltból, még ha ideiglenes is. Változtassatok meg minden elérhetőséget, vagy fenyegessétek meg, hogy feljelentitek.Aztán tegyétek is meg :)

2010. febr. 7. 14:32
 9/15 anonim ***** válasza:
Még az sem tartja vissza, hogy a párod babát vár? Tudja egyáltalán? Egyébként szerintem csak bosszantani akar, mert éppen egyedül van és unatkozik. Egyszerűen ne reagáljatok rá. Se levélre, se telefonra. Mellesleg zaklatásért fel lehet jelenteni, de úgysem csinálnak semmit.
2010. febr. 7. 14:42
 10/15 anonim ***** válasza:

Itt a párod kezében van a megoldás.

Sem a csávó, sem te nem tehetsz semmit, ha a párod nem reagál kellő súllyal.

Én a párod helyében nem írnék vissza a levelekre, olvasatlanul törölném őket, telefonját nem venném fel stb...

2010. febr. 7. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!