Miert nem vesznek tudomast Rolunk?
A parommal 2 eve vagyunk egyutt. komolyan gondoljuk es nagyon szeretjuk egymast. mar eleg sok mindent ateltunk egyutt, volt mar jo es rossz s meg rosszabb, megis egyutt maradtunk. 2 eve egymasrol szol az eletunk, tenyleg nem tudom mi lenne velem nelkule...egy kis idore el kell szakadnunk egymastol, de utana egyutt tervezzuk a folytatast, hazassagot, csaladot, gyerekeket. meg az eljegyzes is szoba kerult mar, nem is egyszer. azonban a csaladom, mintha tudomast sem venne a dologrol, mikor nalunk van a parom kedvesek vele, meg elottem ugy is beszelnek Rola, hogy a parom stb. a hatam mogott (mikor azt hiszik nem hallom) a kapcsolatunk helyett baratsagot emlegetnek, es ahelyett, hogy azt mondanak a kedvesem, parom stb "ismerosom"-kent emlegetik. ez nagyon bant engem:( miert nem akarnak tudomast venni arrol, hogy en igenis tartozom valakihez? miert konnyebb meg most is ha azt hiszik megmaradtam kicsi nyavogos gyereknek? nem ertem :(
19-L
Lehet szüleid nem kedvelik csak tetetik? Vagy féltenek tőle? Soha nem értettem az ilyen szitukat. :/
Engem párom szülei nem kedvelnek. Sőt, párom anyja valamiért leszidta az apját anno (nem durván) és mondta párom, hogy mikor nem voltam ott, csak úgy emlegette fel az esetet a kedves apuka a feleségnek, hogy egy ismeretlen előtt szégyenítesz meg... Igaz akkor már másfél éve együtt voltunk. Mostanra 3, de nem vagyok elfogadva.
Remélem változik majd a helyzet, és szüleid másképp állnak a dologhoz!
Mert ma erről szól a világ. Az én páromat a családom elüldözte, és idegileg majdnem kikészítette teljesen és engem is, csak mert engem nem szeretnek, nem az vagyok, akit vártak, és nem szolgálom ki őket, hanem tanulok. Szóval jelen pillanatban úgy áll, hogy ha a párommal nem kapunk új esélyt egy nyugodtabb időszakban, amikor a családomat már el tudom hagyni és nem szorulok rájuk anyagilag, akkor nem lesz családom, mert hiába próbáltam-próbálom esetleg mással, nem működök, én őt szeretem, csak nekünk nem volt pénzünk együtt kilépni és a hátunk mögött hagyni ezt a szemét családot.
Ha teheted, ne foglalkozz senkivel, és menj. Én az utcára kerültem volna.
nem, nem feltenek tole. amugy kedvelik, sot nagyon is...
csak ismerosok, tavoli rokonok elott igy viselkednek. ezert nem ertem...
koszi a valaszod, remelem Nalatok is valtozik a helyzet:)
Amugy a parom szulei azt hiszem elfogadtak...
Masodiknak:
Huh, nagyon sajnalom ami Veletek tortent.
Nemtudom ennyire sulyos-e a helyzet Nalunk... most en is tanulni fogok, ugyhogy min. 3 ev mig osszekoltozhetunk (egyidosok vagyunk).
Remelem minden helyre jon Veletek is...
akkor nem vagyok egyedul...
koszi a valaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!