Segítség! Hogyan érjem el azt, hogy leszálljon rólunk a szomszéd?
Attól,hogy feljelent ne félj,még őt fogjk hülyének nézni:D
Van tanutok is szóval ha feljelent se parázz:D
Am a füvet levágjátok,a zenét halkra veszitek és vegyetek a kutyának egy ugatás gátló ultrahangos cuccot,teszveszen kapni.NEm kell rátenni csak a bizti kedvéért,ha jön a rendőrség:DA szemszéd meg kapja beXD
Este 10-ig hallgathatod a zenét, ahogy Neked tetszik, mert nem minősül csendháboritásnak.
Lehet féltékeny Rád a nő, hogy elszereted a férjét!:)) Bocsi, ez nem szándékos gondolat, de azért "bolondulnak" meg az asszonyok, mert gyerek után már más a testük és már annyira nem szimpi a férjnek.
A kutya meg lehet, hogy épp az Ő macskáját ugatja, úgyhogy mond neki, hogy zárja be a macskáját, ha nincs neki, akkor is zárja be..:)))
Sajnos a szomszédokat nem válogathatod meg.. Ez van..
Azt javaslom, ha a parlagfűvel példálózik, fogjátok kézen és kérjétek meg, mutassa tán meg, melyik növényre gondolt. Ha konkrétan mutat egy parlagfüvet, igaza van, tépjétek ki és kérjetek bocsánatot. A hifihez jó megoldás a fejhallgató, támadhatatlan. A kutyusról meg annyit, hogy valószínűleg a hiányotok miatt sír, egyedül érzi magát, hihető, hogy csak akkor teszi, ha nem vagytok ott, és csendben van, amikor a gazdik a közelben vannak. Ez a probléma ebben az esetben csak akkor szűnik meg, ha már odaköltöztetek, ehhez részéről kellene türelem. Az, hogy az idősek nem hallanak semmi különöset az attól is lehet, hogy már nem a régi a hallásuk, meg attól is, hogy "együttélőbb típusúak". Ezzel sincs teendő, inkább csak örülhettek, hogy vannak ilyen szomszédaitok is.
Sajnos vannak olyan emberek, akik állandóan keresik a kákán a csomót, több, mint valószínű, hogy sikerült egy ilyet kifognotok, megváltozni nem nagyon fog, készüljetek fel rá lelkileg. Valamibe mindig bele fog kötni sajna, egy kis leszerelő kedvességgel többre fogtok menni, mint vitával. Egy ismerősömnek volt ez a módszere, hogy amikor jött a nótórius szomszéd, mindenre azt mondta neki, hogy, igen, igen, megértem, igaza van, azon leszek, hogy megoldjuk a problémát... még akkor is, ha a kisujját sem mozgatta az ügyben.(Pl: a gyerekek hangosan nevetgélnek az udvaron...) Ezzel kivette a méregfogát, unta, hogy nem lehet veszekedni, egyre ritkábban ment a dolgaival, de azért a feljelentgetések megmaradtak. Minden nem lehet tökéletes. Ha viszont akarod bosszantani a kedves szomszédodat, felé hatványozottan mutasd ki mennyire boldogok vagytok és örültök, hogy ott lakhattok, garantáltan a guta fogja ütögetni :)
Én egy kisgyerekes anyuka vagyok.A lányom nagyon rossz alvó.A környéken három kutya van, akik néha ébresztik.Én állatbarát vagyok nekem is volt kutyám és boldog családban élek, néha mégis zavarnak.De leginkább a hangos zene.Egy gyereknek más a hangos, mint nektek.
Ha családod lesz, te is más szemmel(füllel:) fogsz a dolgokra nézni.
Próbáljatok barátságosak lenni és alkalmazkodni.
Osztom a 14:46-os hozzászóló véleményét. A fiatalasszony valószínűleg egy erőteljesebb "kikormolásra" lenne esedékes. :-)
Mellesleg: Szomszédban kutyák, utcán erős forgalom (4 buszjárat úgy 5-10 percenként, megálló a háztól mintegy 15 méterre), ám az unokahúgom 4 hónapos kislánya mindezek ellenére úgy, de úgy alszik a verandára kitett kiságyban, mint a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!