Segítség! Hogyan érjem el azt, hogy leszálljon rólunk a szomszéd?
én még régebben,amikor költöztem (társasház) gyakran éjszaka a munkából jövetel bevittem néhány karton cuccott az új lakásba. egyszer csak csörög a telefonom, hogy legyek olyan kedves abbahagyni az éjszakai költözködést, mert ő a bejárati ajtó mellett lakik és mindent hall. elnézést kértem, este vittem neki egy nagy csomag virágot és utána kenyérre lehetett kenni.
szerintem te is próbálkoz zvmi hasonlóval. mond meg, hagy elnézést, nem volt szándékodban mást zavarni, itt egy üveg bor (pezsgő, virág, bármi). ha tovább kötözködik, akkor kérdezd meg tőle, hogy Ő mit csinálna a te helyedben.
sok sikert!
Igen, a szomszédok az élet sója:)
A legfontosabb: ha a parlagfűvel fenyegetődzik, vigyázzatok, mert ha feljelent a helyi önkormányzatnál, kijönnek és valóban találnak, komoly pénzbüntetésre számíthattok.
A másik meg, ezek az emberek tényleg igy szerelhetők le a legkönnyebben, amit már előttem is írtak: minden nyűgére bólogass, igen, igen. Ha látja, hogy nem lehet veletek veszekedni, meg fogja unni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!