Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktátok egymást ütni a...

Szoktátok egymást ütni a testvéreitekkel?

Figyelt kérdés

Mi szoktuk, mert egy hülye kis lotyó a hugom és nemlehet úgy elmenni mellette hogy ne kössön belém azért néha én is belekötök de akkor egyből üvölt mint a fábaszorult fos hogy anya és akkor anya rendesen lebax vagy nekem jön... stb.

Szokásosan, mint ma reggel is arra ébredtem, hogy üvölt az öcsémmel, már tisztára kikészítenek. Öcsémmel sokkal jobban megvagyok, de már volt párszor olyan hogy rámfogta a puskát. 17 éves fiú

2010. febr. 7. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi is szoktuk ütni egymást.

De én csak a fejére ütök vagy a haját húzom a nővéremnek(18).

15 Lány

2010. febr. 7. 10:36
 2/7 A kérdező kommentje:
ja és a puskát a köcs ög számítógép miatt fogta rám :(
2010. febr. 7. 10:40
 3/7 A kérdező kommentje:
és fenyegetett hogy lelől
2010. febr. 7. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Mikor még kicsik voltunk igen. De mostmár nem :)
2010. febr. 7. 10:47
 5/7 anonim ***** válasza:
18 vagyok, feszültség levezetés 13 éves húgommal de szerintem főként neki, és ilyen nagy állat fejjel már figyelek arra, hogy ne bántsam igazából.
2010. febr. 7. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
na mi is szoktunk ne félj..holott nekem már saját családom van:)15éves amugy az öcsém.van egy növérem is ,vele régebben verekedtünk,mikor kicsik voltunk...de ez a lelövés azért durva...
2010. febr. 7. 11:10
 7/7 anonim válasza:
Szia! Én is szoktam bátyámmal a mai napig! Összecsomagol és akkor én mozdulni se tudok! Pedig báttyám 23 éves kb. 110 kg-s és 20 éves 57 kg-os, és így is sokszor egymásnak esünk, néha mikor komolyabb a dolog, akkor nagyon tudok vele veszekedni!
2010. febr. 7. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!