Hogy szoktassam le a férjemet arról, hogy piásan a mosdóba pisiljen?
Egyetértek az előttem szólóval!!!
Kedves kérdező, nehogy már te érezd magad kellemetlenül, mert szólnod kell neki, ezzel téged is megaláz, de nem kicsit!!!
Talán a komolyabb mennyiségű ital fogyasztásáról kellene leszoktatni. :))
Egyébként nagy ritkán én is a mosdóba csurgatok, de persze ugyanúgy "leöblítem" magam után, mint a wc-t, nálunk komolyabb vita még nem volt ebből :))
Óvatosan merem csak felvetni az előttem szólók indulatát látva: miért pisil a mosdókagylóba?
Valószínűleg - még erősen kapatosan is - a feleségét akarja ilyen módon megkímélni a még nagyobb méregtől. A vécékagylóba találásra az adott állapotban sokkal kisebb esélye van (alacsonyabban is van, kisebb "érvényes felületet" is biztosít). A feltörölgetésre pedig (ilyen állapotban) nem igen merne vállalkozni (fejreállás, elzuhanás stb. lehetősége).
Ezért lehet, hogy mégiscsak indokolt lenne az eddig soroltaknál lényegesen kíméletesebb elbánás az illetővel. Egy békés és szeszmentes, az esethez igen közeli alkalmat találva (a "tetthely" állapotát legalább két alkalommal mobiltelefonos fotón megörökítve s akár mms-en el is küldve neki) egy kávé mellett megbeszélni, megróva a dologért és hangsúlyozom: szép szolídan megbeszélni a dolgot, valamint annak jövőbeni elkerülési lehetőségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!