Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le a férjemet...

Hogy szoktassam le a férjemet arról, hogy piásan a mosdóba pisiljen?

Figyelt kérdés
2008. aug. 20. 12:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Jól beleverném a fejét mikor részeg, hogy az anyja is véres hurkának nézze. Másnap reggel meg a vécécsészéhez rugdosnám, hogy akkor legyen szíves abból inni, ha már a mosdót a hugyozásra használja.
2008. aug. 20. 19:04
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Egyetértek az előttem szólóval!!!

Kedves kérdező, nehogy már te érezd magad kellemetlenül, mert szólnod kell neki, ezzel téged is megaláz, de nem kicsit!!!

2008. aug. 20. 19:37
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk más probléma volt, ha ivott. Úgy oldottam meg, hogy amikor hazajött részegen (évente, ha 2xer előfordult), áthívtam az anyukáját. Ő igazán fel sem fogta, hogy ott az anyja is. Na előtte is eljátszotta. Én nem tudom, hogy utána mit csinált az anyósom, de azóta nem csinálja a férjem, sőt azóta csak max. 1 sört iszik, de azt is úgy kell belé tukmálni.
2008. aug. 20. 21:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de nem akarok róla semmit levágni, az anyukája pedig pár éve meghalt (szerintem azért iszik néha)
2008. aug. 20. 23:48
 15/20 anonim válasza:
85%

Talán a komolyabb mennyiségű ital fogyasztásáról kellene leszoktatni. :))

Egyébként nagy ritkán én is a mosdóba csurgatok, de persze ugyanúgy "leöblítem" magam után, mint a wc-t, nálunk komolyabb vita még nem volt ebből :))

2008. aug. 23. 18:02
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Előbb a piálásról szoktasd le, ha nem megy nyugodtan nyissál rá és közöld vele, hogy a holnapi levest itt fogod felszolgálni, tehát mossa ki ha tiszta csapból akar kanalazni.
2008. aug. 24. 14:58
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

Óvatosan merem csak felvetni az előttem szólók indulatát látva: miért pisil a mosdókagylóba?

Valószínűleg - még erősen kapatosan is - a feleségét akarja ilyen módon megkímélni a még nagyobb méregtől. A vécékagylóba találásra az adott állapotban sokkal kisebb esélye van (alacsonyabban is van, kisebb "érvényes felületet" is biztosít). A feltörölgetésre pedig (ilyen állapotban) nem igen merne vállalkozni (fejreállás, elzuhanás stb. lehetősége).

Ezért lehet, hogy mégiscsak indokolt lenne az eddig soroltaknál lényegesen kíméletesebb elbánás az illetővel. Egy békés és szeszmentes, az esethez igen közeli alkalmat találva (a "tetthely" állapotát legalább két alkalommal mobiltelefonos fotón megörökítve s akár mms-en el is küldve neki) egy kávé mellett megbeszélni, megróva a dologért és hangsúlyozom: szép szolídan megbeszélni a dolgot, valamint annak jövőbeni elkerülési lehetőségét.

2008. aug. 27. 19:43
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a legutóbbi, igen kultúrált választ.
2008. aug. 27. 20:19
 19/20 anonim válasza:
legjobb megoldás zárd be a mosdót és ha van egy kicsike esze akkor csak nem pisil be és megkeresi a wc-t
2009. márc. 14. 19:27
 20/20 anonim válasza:
Te meg válaszul szarj a párnájára, majd rájön.:))
2012. júl. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!