Folyton azt kérdezik, mikor jön már a gyerek. Van erre valami frappáns válasz?
"- Mikor jön a gyerek?
- Még el se ment."
Erről mondjuk nekem egyből az ugrott be, hogy de bizony elment. :/
A mi valaszunk.
A gyerek aldas nem rendeljuk
Jon ha jonni kell
Te leszel az elso akinek szolunk
Nem sietunk sehova
Sajnálom nagyon :(
Én azt mondom hogy ez mindenkinek a magányügye (család alapítás) Ha meg is kérdezem valakitől, akkor előtte már azért beszélgettünk jó sokat, szóval nem az első kérdéseim közé tartozik. Múltkor is beszélgettem egy idősebb nőtársammal, és hát ott sincs gyerek. De ő hozta fel a témát, mondta hogy rajta vannak az ügyön. Én nem faggattam. Bele kell gondolni először hogy mit kérdezünk. Én egyszerűen elengedném a fülem mellett a kérdést, elvégre idegeneknek mi a franc köze van hozzá? Akiknek meg "tudniuk kell" azok úgy is tudják, szóval.... Én nem válaszolnék. Ha meg erőlteti, mondjad hogy :tulajdonképpen mi ilyen jóban vagyunk hogy a szexuális életemről beszélgetünk? Én úgy gondolom ez magánügy....
Szóval le kell őket építeni.
Fel a fejjel....
Durva még az is, amikor tőled kérdezgetik,h másnál mikor jön?!
Tőlem szokták kérdezni,h tesóméknál mikor lesz? Hát honnan tudjam, nem tartom nekik a gyertyát.
Fogalmam sincs h mi az oka,h nincs, de nem is érdekel addig amíg ők maguktól nem akarnak elmesélni valamit ezzel kapcsolatban. De akkor se fogom idegenek orrára kötni az biztos. Ráadásul még fiatalok, nincs is hova sietniük.
Akkor jön, amikor itt az ideje.
És pont.
Én vissza szoktam kérdezni, hogy mióta közügy a méhem tartalma. Vagy, hogy milyen a bélműködése. Esetleg meg is simogatom a hasát, mert volt olyan, aki ezzel kezdte, hogy lakik-e ott valaki.
Fél éve költöztünk össze, de már a gyerekvállalással csesztetnek.
Egyébkènt szeretnék már babát, de majd eljön annak is az ideje.
Ezzel engem is idegesítettek.
Mivel a lányom korán jött, ezért folyton kistestvér ügyben kérdezgettek. Egy darabig mondogattam, hogyráérek még, de amikor a lányomat cukkolták fel vele... kiakadtam.
Szépen félrevontam a nénit, és mondtam neki, hogy szerintem sem neki sem a lányomnak semmi köze nincs ahoz hogy szexelünk-e.
Két hónapja szültem meg a második lányomat, erre most az megy, hogy hánygyereket sszeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!