Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ha valakitől meg kérdezik,...

Ha valakitől meg kérdezik, hogy nincs-e gyereke, és ha nincs, akkor miért mondja, hogy családja sincs?

Figyelt kérdés
Mondjuk ettől még lehet pasija vagy ez arra utal, hogy az sincs?

2014. aug. 8. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintme csak úgy érti h se pasija ,se gyereke. de ez egyéntől függ.
2014. aug. 8. 22:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

mert vanank olyan helyek, ahol megkérdezik " hány családod van?" akkor arra kérdeznek hány gyereked..

mert 2 személyt még sokan nem tekintenek csládnak, csak párkapcsolatnak( ha házasok)

ha tőlem megkérdezik én is vagy rékérdezek, hogy a gyerekre gondol-e vagy azt mondom, hogy még nincs családom, de férjnél vagyok, viszont a szüleim ég szerencsére egészségesek és élnek, sőt fiatalok

mindenkinek vannak felmenői, a legritkább, hogy arra kérdeznek rá, hogy ők élnek-e, egyértelmúen a saját magad alapítota családra kíváncsiak

2014. aug. 8. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
sőt, pl. Kelet-Mo-on régen szokás volt még az is, hogy gyereked született? nem, hanem lányom.:)))
2014. aug. 8. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

nem akarlak megrémíteni utolsó, de én nyugatról származom.. és ott is így mondják (ki is akadok rajta.

nem túl idős nagymamám szerint, jöhetnek enni az emberek, aztán az asszonyok..a gyerekek egyenek benn az emberekkel, a kislányok pedig kinn a konyhába.. már kisgyerekként is mindig beszóltam, hogy "hát én is ember vagyok" mindig az" emberekkel" ettem, a mai napig így van..

:P

2,

2014. aug. 8. 23:15
 5/11 anonim ***** válasza:
59%
ez elszomorít, hogy az imperialista nyugaton is szokás volt ez...botrány.:D
2014. aug. 8. 23:21
 6/11 anonim ***** válasza:
92%

Ilyenkor szerintem arra gondol, hogy nincs házastársa sem...

Egyébként egy házaspár is egy külön család gyerek nélkül (is). Minket a férjemmel pl marhára nem érdekel hogy egyesek nem tartanak addig családnak egy házaspárt amíg nem lesz gyerekük. Hülyeség így gondolkodni....

Ha valaki azt a kifejezést használja hogy hány családod van? Én mindig arra asszociálok, hogy az embernek van férje, gyereke, és más városokban van még egy két férj és pár gyereke az illetőnek...sose értettem a család szó miért egyenlő a gyerekkel sokaknál: nem az.

És igen, gondolhat arra is, hogy pl a szülei testvérei nincsenek, ezért nincs családja. Vagy nem tartja velük a kapcsolatot.

2014. aug. 9. 00:49
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Általában az embereknek a család szóról apa, anya, gyerek jut eszebe.
2014. aug. 9. 06:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
nalunk gyms be is kerdik, gyerek lett v leany? :D
2014. aug. 9. 08:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mikor még ment a Mónika show, akkor volt benne egyszer egy ilyen nagyon tájszólásos nő és férfi, és a férfi ilyet szól, hogy neki 3 családja van, azt el kell tartani. Én meg néztem, hogy ott ül mellette a felesége, erre csak így lazán megemlíti, hogy van még 2 másik nője?
2014. aug. 9. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem pl. nincs se gyerekem, se családom. Szüleim, nagyszüleim már nem élnek, párkapcsolatom egy ideje nincs, gyereket pedig sosem akartam. Tehát nekem gyakorlatilag senkim sincs. Se családom, se gyermekem, se pasim.

Abszolut egyedülálló vagyok. Macskás öregasszony leszek..))

2014. aug. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!